Naslovnica Trendi Z VOYA tokrat o rekordni gledanosti in o številnih nominacijah

Z VOYA tokrat o rekordni gledanosti in o številnih nominacijah

Avtor: Spletno Uredništvo
Z največje slovenske spletne kinoteke VOYO prihajajo novice o rekordni gledanosti domače komične serije ‘Ja, Chef!’ in rekordni obiskanosti kinoteke v mesecu juliju. K temu uspehu je svoj delež prispevala tudi srbska serija ‘Besa’, katere druga sezona je prejela številne nominacije za letošnjo nagrado Srce Sarajeva.
Z VOYA tokrat o rekordni gledanosti in o številnih nominacijah

Chef Jurij Zrnec in njegova ekipa si lahko upravičeno manejo roke (foto: PR VOYO)

Največji slovenski spletni ponudnik TV vsebin VOYO, ki je sestavni del medijske družbe PRO Plus, je objavil podatek o rekordni gledanosti domače komične serije ‘Ja, Chef!’. Humoristična nanizanka, v kateri blesti Jurij Zrnec, je bila najbolj gledana vsebina meseca julija in sicer je zbrala več kot milijon ogledov, kar je za slovensko tržišče, oziroma za državo z dvema milijonoma prebivalcev skoraj neverjeten podatek.

Serija ‘Ja, Chef je sicer že v svoji peti sezoni, kar le še dodatno potrjuje, da gre za zelo uspešen televizijki produkt. Trenutno sta vsak četrtek na sporedu dve sveži epizodi te popularne serije. Služba za stike z javnostmi največje slovenske spletne kinoteke pa je tokrat poudarila tudi podatek, da je v pravkar minulem mesecu juliju VOYO obiskalo največ ljudi od pričetka njegovega delovanja.

Z VOYO so spomnili še na srbska kriminalno nadaljevanko ‘Besa’, v kateri igrata tudi slovenska igralca Sebastian Cavazza in Katarina Čas. Druga sezona te serije je pritegnila še več pozornosti gledalcev z vseh koncev Balkana, prepričala pa je tudi filmske kritike, saj je bila nominirana za številne nagrade na prihajajočem sarajevskem filmskem festivalu, oziroma za nagrade Srce Sarajeva.

»Nominirana je med drugim za najboljšo dramo, najboljšo glavno igralko (Hana Selimović), najboljšega glavnega igralca (Arben Bajraktaraj), najboljšo igralko v stranski vlogi (Milica Gojković), za najboljšo vzhajajočo zvezdo (Florist Bajgora), za najboljšega režiserja (Nikola Ljuca, Igor Stoimenov, Milan Todorović) ter za najboljši scenarij,« so glede nominacij na sarajevskem festivalu pojasnili z VOYO.

Dodali pa so še, da se bo na tem festivalu za nagrade potegovalo še več serij iz njihovega arhiva. Tako se serija ‘Območje brez signala’ lahko pohvali s kar desetimi nominacijami v sedmih kategorijah, serija ‘Črna poroka’ in serija ‘Nenavadne ljubezni’ s po šestimi nominacijami,  ‘Močvirje’ s štirimi in ‘Morilci mojega očeta’ z eno nominacijo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.