Naslovnica Trendi Vrnitev Willya Wonke in tovarne čokolade

Vrnitev Willya Wonke in tovarne čokolade

Avtor: Spletno Uredništvo
Luč svet je ugledal prvi napovednik za prav posebno filmsko produkcijo. Film se imenuje ‘Wonka’ in govori o Willyju Wonki, glavnem liku iz priljubljenega romana Roalda Dahla ‘Čarli in tovarna čokolade’, po katerem je bil leta 2005 posnet znan istoimenski film.
Vrnitev Willya Wonke in tovarne čokolade

Film Wonka obeta veliko barv, glasbe, plesa in… sladke čokolade (foto: Blitz Slovenija)

Glasbeno-fantazijski film ‘Čarli in tovarna čokolade’ (2005) je nastal knjižnem delu Roalda Dahla iz leta 1964, v njem pa je glavno vlogo Willya Wonke igral Johhny Deep. Decembra letos pa v kinematografe po vsem svetu prihaja nov film z naslovom ‘Wonka’. Ta filmska produkcija ne bo nadaljevanje, ampak predzgodba ‘Čarlija in tovarne čokolade’, za katero stoji režiser in so-scenarist Paul King.

King je sicer najbolj znan kot režiser TV-uspešnic o medvedku Paddingtonu. Nov film ‘Wonka’ pa bo zagotovo krasila zvezdniška igralska zasedba. Glavno vlogo Willya bo zaupana Timothéeju Chalametu, poleg njega pa bodo igrali še Rowan Atkinson, Hugh Grant, Olivia Colman, Keegan-Michael Key, Paterson Joseph, Matt Lucas, Mathew Baynton, Sally Hawkins, Jim Carter in Tom Davis.

»Ko Willy Wonka, poln upanja in široko odprtih oči, prispe v središče proizvodnje čokolade, ima pri sebi le nekaj kovancev in klobuk, poln sanj – ena od njih je, da odpre svojo tovarno čokolade, ki bi se lahko primerjala z največjimi na svetu. Toda v velikem in neprizanesljivem mestu Willyju hitro zmanjka denarja, kar ga pripelje do dela v bližnji pralnici. Čeprav se zdi, da so Willyjeve sanje skrhane, njegovi upi niso.

Zahvaljujoč njegovi edinstveni in briljantni, pogosto nenavadni iznajdljivosti in pomoči nekaterih najboljših prijateljev – zlasti bistrega mladega dekleta po imenu Noodle – Willy postane bolj kot kadarkoli prej odločen uporabiti svoj talent in vztrajnost, da bi uresničil svoje sanje,« razkriva napovednik filma, katerega distributer za slovenski trg bo podjetje Blitz Film & Video distribution.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.