Naslovnica Trendi Vrhunskih 30 Bolera

Vrhunskih 30 Bolera

Avtor: Spletno Uredništvo

Gospodarsko razstavišče je sredi tedna zaznamoval plesni spektakel aktualnih svetovnih prvakov plesne šole Bolero. Bolero je namreč svečano praznoval 30 let obstoja. 

Gospodarsko razstavišče je sredi tedna zaznamoval plesni spektakel aktualnih svetovnih prvakov plesne šole Bolero (foto: Katja Čemažar)

 

Plesna šola Bolero je dočakala lep okrogel jubilej in sicer je proslavila svoj 30. rojstni dan. Svečanost je gostilo Gospodarsko razstavišče, na dogodku pa so se zvrstile plesne točke, podelitve priznanj in za konec še gala ples. Na odru sta poleg aktualnih svetovnih prvakov v show dance-u v več kategorijah, presenetila in zablestela tudi Miha Vodičar in Tina Gorenjak, ki se v oddaji ‘Zvezde plešejo’ potegujeta za zmago.

“Plesni večer je povezovala soustanoviteljica Bolera, plesna učiteljica, predavateljica in sodnica Janja Pušl, ki izžareva srčnost in ji odlično uspeva združevanje ljubiteljev plesa, tako mlajše kot starejše generacije,” so zapisali v sporočilu za javnost Bolera. V ospredju pa je bil plesni spektakel aktualnih svetovnih prvakov plesne šole Bolero, ki so naredili premik v zgodovini plesa in Slovenijo pripeljali na sam vrh plesnega odra. 

Kot je povedala svetovno priznana profesionalna plesalka in koreografinja Nika Kljun, ki že nekaj let živi in ustvarja v Los Angelesu, je ponosna na vse plesalce v Boleru, z nekaterimi je namreč začela svoje plesne korake, saj so s trudom in ljubeznijo do plesa prišli na sam vrh. »Delajo trdo. So povezani. In delajo s srcem. In zaslužijo si vse lovorike, ki so jih pobrali. Ponosna sem na njih,« je dejala. Dogodek je, kot se tudi spodobi, zaključil gala ples, ki je trajal do jutranjih ur.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.