Naslovnica Trendi Volan, Sanjski moški in Master Chef

Volan, Sanjski moški in Master Chef

Avtor: Spletno Uredništvo
Z medijske družbe Pro Plus so v zadnjih dneh predstavili nekaj spomladanskih programskih novosti za POP TV in Kanal A.
Letos bo sanjski moški predvidoma zelo zahteven (foto: PR PRO Plus)

V nedeljo se je na Kanal A z jubilejno, že dvajseto sezono vrnila avtomobilistična oddaja Volan. Da, že okrogli dve desetletji se avtorji trudijo slovenskim ljubiteljem avtomobilov prikazati najbolj zanimive novosti in jim ponuditi uporabne nasvete. V tem času so testirali že precej več kot 1000 avtomobilov, vozili pa so jih približno dvakrat toliko. »Tudi zloglasno Patrio, ko smo že pri naštevanju,« se je pohvalil en do voditeljev oddaje Matej Mihinjač.

Potem so na POP TV razkrili, kdo bo letos glavna zvezda oddaje Sanjski moški. To bo 30-letni Ljubljančan Gregor Čeglaj, ki je zaposlen v farmacevtski službi in je tudi aktiven športnik. Za njegovo srce se borilo prek dvajset deklet, Gregor pa ne skriva, da se želi oženiti in se razveseliti malih Čeglajčkov. Snemanja te oddaje so se že pričela, datuma začetka predvajanja pa še niso razkrili.

So pa na POP TV objavili datum pričetka nove sezone kuharskega šova Master Chef Slovenija in sicer bo prva oddaja na sporedu v četrtek, 18. marca, ob 21. uri. To bo že sedma sezona oddaje, ki bo tokrat na programu vsak četrtek in petek, najbolj nestrpni oboževalci pa si jo bodo lahko že dan prej ogledali prek arhiva VOYO. Sodniški trojček Luka Jezeršek – Karim Merdjadi – Bine Volčič že nestrpno čaka na novih 16 tekmovalcev.

Z medijske družbe Pro Plus so še spomnili, da zaradi pandemije koronavirusa snemanja oddaj potekajo v posebnih pogojih. Poleg tega je tudi en od sodnikov Master Chefa zbolel za Covidom, zato je začasno ostal brez vonja in okusa (ali za sodnika kuharske oddaje sploh obstaja kaj hujšega), zato ga je nadomestila bivša tekmovalka Salome. Kakorkoli – tudi letos bo zmagovalec prejel prestižni naziv naziv Master Chef Slovenija, pokal in pa tudi lepih 50.000 evrov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.