Naslovnica Magazin Vodenje družbe TSmedia je prevzel Igor Gajster

Vodenje družbe TSmedia je prevzel Igor Gajster

Avtor: Spletno Uredništvo
Danes je vodenje družbe TSmedia prevzel Igor Gajster, ki je nasledil oktobra začasno postavljeno v. d. Irmo Gubanec. Gajster je bil sicer doslej direktor prodaje v isti družbi, katera stoji za več prepoznanimi blagovnimi znamkami in storitvami, vodenje pa prevzema za prihodnja 4 leta.
Vodenje družbe TSmedia je prevzel Igor Gajster

Igor Gajster, nov generalni direktor TSmedia (foto: PR TSmedia)

Družba TSmedia je pomembna v slovenskem medijskem, spletnem in marketinškem prostoru, saj  stoji za blagovnimi znamkami Siol.net (drugi najbolj brani spletni medij v Sloveniji), iskalnikom najdi.si, poslovnim asistentom Bizi, uradnem Telefonskem imeniku Slovenije in kontaktnim centrom 1188, poleg tega pa tudi za eno od največjih mrež zunanjih digitalnih zaslonov v celotni regiji.

Danes je vodenje družbe TSmedia prevzel Igor Gajster in tako nasledil oktobra začasno postavljeno v.d. Irmo Gubanec, članico uprave Telekomama Slovenije, ki je pred tem zamenjala lani postavljenega Rajka Geriča. S TSmedia so pojasnili, da ima Igor Gajster ima več kot 20 let izkušenj na področju prodaje oglasnega prostora na različnih medijih, tekom vse svoje dosedanje delovne kariere pa je deloval v Skupini Telekom Slovenije.

Začel je v sektorju prodaje oglasnega prostora v podjetju SiOL, nato se je leta 2012 preselil na Planet TV, v letu 2019 pa kariero nadaljeval v družbi TSmedia. »TSmedia bo še naprej usmerjena v razvoj novih inovativnih digitalnih produktov, s čimer bomo oglaševalcem in ostalim partnerjem tudi v prihodnje zagotavljali napredne storitve in priložnosti za nagovarjanje različnih ciljnih skupin,« je ob imenovanju povedal Igor Gajster.

V izjavi za javnost družbe so dodali še, da bo nadaljnji razvoj družbe TSmedia temeljil na krepitvi spletnega medija Siol.net, zunanjih digitalnih zaslonov (DOOH), poslovnega imenika Bizi in ciljanega TV-oglaševanja na platformi NEO Telekoma Slovenije. Tako se za TS media končuje razburljivo obdobje, saj je lansko jesen lastnik Telekom Slovenije najprej dal podjetje (oz. 100-odstoten lastniški delež) naprodaj, nato pa je letos sredi maja prodajo preklical.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.