Naslovnica Trendi Vikend v znamenju finala nogometnega SP in zimskih športov

Vikend v znamenju finala nogometnega SP in zimskih športov

Avtor: Spletno Uredništvo
Sicer izjemno bogata športna ponudba na slovenskih televizijskih programih bo ta konec tedna dobila okrepitev na Planet 2. TV Slovenija bo namreč ob malem in velikem finalu SP v nogometu opravila kar 16 prenosov s prizorišč zimskih športov, na mreži Planet TV pa bodo prav tako prenašali oba nogometna spektakla ter tudi dve snežni preizkušnji – tekmi Evropskega pokala v slalomu za ženske.
Vikend v znamenju finala nogometnega SP in zimskih športov

Ljubitelji športa bodo imeli ta konec tedna res marsikaj zanimivega za spremljati (foto: SOJ RTV SLO)

Ta konec tedna se bo kakšnemu slovenskemu gledalcu morda zazdelo, da Planet TV na trenutke malce oponaša Televizijo Slovenija. Obe televizijski mreži bosta namreč jutri ob 16. uri predvajali tekmo za tretje mesto na Svetovnem nogometnem prvenstvu v Katarju med Hrvaško in Marokom, v nedeljo ob 16.00 pa bo prav tako na obeh mrežah na vrsti še veliki finale SP 2022 med reprezentancama Argentine in Francije.

Poleg tega bo Televizija Slovenija od danes do nedelje zvečer na drugem in tretjem programu opravila kar 16 športnih prenosov s prizorišč zimskih športnih disciplin. Na ogled bodo tekme v alpskem smučanju, smučarskih skokih, biatlonu in celo v deskanju na snegu. Tokrat pa se bo tudi Planet TV 2 lotil prenosov tekem v zimskih športih in sicer dveh ženskih slalomov za Evropski pokal, ki bosta potekala v Avstriji.

»Na Planet 2 si bomo lahko v petek in soboto ob 9.20 ogledali neposredni prenos tekem evropskega pokala v alpskem smučanju za ženske iz Ahrntala. Na slalomskih tekmah bodo nastopile tudi tri Slovenke, ki ciljajo na visoke uvrstitve: Nika Tomšič, Anja Oplotnik in Pika Dvornik,« so sporočili s PR službe Planet TV. Dodali so še, da bosta komentatorja nekdanji smučarski trener Cene Juvan ter smučarskega demonstratorja in trener Sandi Murovec.

 

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.