Naslovnica Trendi Veliki povratek oddaje Delovna akcija

Veliki povratek oddaje Delovna akcija

Avtor: Spletno Uredništvo
S POP TV so napovedali veliki povratek oddaje Delovna akcija. Šesta sezona serije, v kateri se nesebično pomaga ljudem, ki imajo resne težave z bivališčem, bo startala v soboto, 11. marca ob 20. uri.
Veliki povratek oddaje Delovna akcija

Voditeljica oddaje Delovna akcija Ana Praznik (foto: PR POP TV/PRO Plus)

‘Delovna akcija’ se vrača in sicer bodo na POP TV že ta konec tedna pričeli predvajati oddaje šeste sezone. Ustvarjalci serije so znova priskočili na pomoč ljudem, ki živijo v stanovanjih ali hišah, ki so nujno potrebne prenove, pa si zaradi raznih okoliščin le-te ne morejo privoščiti. Voditeljica oddaje ostaja Ana Praznik, ki bo z ekipo mojstrov poskrbela, da bodo ljudem pomagali iz težav.

Sicer je bilo doslej v petih sezona posnetih 45 oddaj in prenovljenih 35 hiš oziroma stanovanj. S POP TV sicer napovedujejo, da si bo potrebno tudi za novo sezono pripraviti zalogo robčkov, saj običajno v oddajah najprej tečejo solze obupa, na koncu pa tudi solze veselja. “Res je lepo spoznanje, da še obstajajo kolektivi, ki se združujejo v skupnost, ki je v vsakem trenutku pripravljena pomagati in je ni sram izkazati ljubezni do sodelavcev in pripadnosti.

Nikoli recimo ne bom pozabila presenečenja za mojstre, ko so prejeli kraljevski tretma v toplicah, obiska Modrijanov in njihove dobrote ter situacij, ko ljudem, ko izvejo, da jim bomo prenovili dom, popustijo vse zavore in se od sreče zjokajo. To so trenutki, ki tudi mene prevzamejo,” pravi voditeljica Ana. Čustvenih trenutkov bo veliko tudi v šesti sezoni, ki se pričenja v soboto, 11. marca ob 20. uri, že dan prej pa bo na voljo tudi na VOYO.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.