Naslovnica Oglaševanje Elektromehanika Hožič

Elektromehanika Hožič

Avtor: Spletno Uredništvo

Izdelava profesionalnih grelnih teles za individualne ali industrijske potrebe…

Elektromehanika Hozic

Izdelava profesionalnih grelnih teles….(foto: Enter Point Slovenija) 

 

Elektromehanika Hožič je družinsko podjetje, ki se ponaša s 40-letno tradicijo. Skozi vsa ta leta se ukvarjamo predvsem z izdelavo najbolj kvalitetnih grelnih teles in pripadajoče dodatne opreme za individualne ali industrijske potrebe. Naši cilji pa so tudi danes še vedno enaki kot na začetku – da delamo kakovostno, da ni napak in da smo hitro odzivni. Kakovost storitve in izdelka sta pri nas vedno v na prvem mestu.

Sicer smo družinsko podjetje s četverico zaposlenih, kar pa nam zagotavlja veliko fleksibilnost in tudi zanesljivost. Prav ti dve lastnosti nam omogočata, da lahko vrhunsko opravljamo našo osnovno dejavnost – po naročilu izdelujemo najrazličnejše vrste elektro grelcev. Vsi naši izdelki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, zato jih bodo lahko kupci uporabljali dolgo in izčrpno. Vrhunsko kvaliteto pa nudimo tudi po zelo ugodni ceni.

Skozi desetletja našega delovanja smo vedno skozi sledili razvoju sodobnih tehnologij in našo proizvodnjo smo tudi modernizirali z novimi stroji. Posel je zato danes precej manj nepredvidljiv, v prihodnosti pa naj bi ga prevzela že tretja generacija naše družine.

Nahajamo se v centru Kranja (za avtobusno postajo), kjer v moderno opremljenih prostorih izdelujemo nove grelce in tudi servisiramo ostale. V Elektromehaniki Hožič smo ponosni na naše dolgoletne izkušnje, na pridobljeno bogato strokovno znanje ter predvsem na prisrčne odnose, ki smo jih skozi čas spletli z našimi strankami in s poslovnimi partnerji. Našo kakovost zelo zgovorno definira tudi bonitetna ocena AA+.

V naši bogati ponudbi so trenutno cevni grelci, patron, bitumenski, galvanski, laboratorijski, objemni, ploščati, potopni in ostali grelci po naročilu ter fleksibilne grelne žice.

Cevni grelci

Pri cevnih grelcih gre za električno infrardeče gretje, ki brez izgube časa ustvari natančno usmerjeno toploto. Infrardeča toplota prek cevnih grelcev lahko greje osebe ali stvari, ne pa po nepotrebnem tudi zraka. Cevni grelci so še najbolj uporabna ogrevalna rešitev za različne potrebe vse do industrijskih zahtev. Uporabljamo potopne, oljne in zračne grelce, prednost teh grelnikov pa je v tem, da jih je med izdelavo moč ukriviti po želji.

Ploščati grelci

Ploščati grelci so navzven podobni trakovom. Poleg tankosti je osrednja značilnost ploščatega grelca hitro segrevanje. Njegove dimenzije določimo po željah kupca, v ponudbi pa so ploščati grelci brez plašča (ravni trakovi), ploščati grelci z plaščem (iz nerjavečega, svetlo vlečenega jekla ali medenine) ter ploščati keramični grelci.

Elektromehanika Hožič 1

Grelcem, ki so podobni trakovom pravimo ploščati grelci….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Objemni grelci

Sektorji uporabe objemnega grelca so podobni tistim področjem, kjer se uporablja ploščatega, a s to razliko da obstajata objemni grelec za doseganje višjih temperatur ter objemni grelec za nižje temperature. Najbolj koristen je, ko sam grelec ne sme priti v neposredni kontakt z ogrevanim medijem.

Patron grelci

Patron grelci so električni grelci, ki se najpogosteje uporabljajo v najrazličnejših industrijskih procesih (živilska, gumarska, tekstilna in tudi čevljarska industrija), oziroma tam, kjer ni nuje po najvišjih temperaturah. Grelnike lahko izdelamo z enostranskim priključkom (oba izvoda sta na eni strani naprave), dvostranskim priključkom in enim izvodom, medtem ko je drugi izvod masa (pri nizkih napetostih).

Laboratorijski grelci

So namenjeni enakomernemu segrevanju laboratorijskih steklenih buč z oblim ali ravnim dnom, kar jim precej podaljša življenjsko dobo. Izdelujemo jih v standardnih izvedbah in tudi po naročilu. Aluminijasto ohišje grelca je zaščiteno z lakom, odpornim na kisline, pripomoček pa je predviden za temperature do 550 °C.

Galvanski grelci

So namenjeni segrevanju kemikalij in podobnih tekočin, zato so izdelani iz porcelanastih cevi (premeraod 50 do 57 mm) ali pa iz prochrom cevi (premera med 16 in 60 mm). Razen v priključku, kjer je okrepljena varnost, se ne razlikujejo veliko od ostalih od grelcev. V priključku  je lahko dvožilni ali trožilni kabel, ki v dolžino meri 1,5 metra, lahko pa ga še  malce podaljšamo.

Bitumenski grelci

So podobni galvanskim, vendar so namenjeni predvsem ogrevanju bitumna, čeprav jih je moč uporabiti tudi za segrevanje različnih vrst olj.

Elektromehanika Hožič 2

Vrhunski električni grelci so naš zaščitni znak….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Grelne fleksibilne žice

So zelo priročne, saj se jih lahko uporabi za segrevanje med seboj zelo različnih stvari do temperature 450 °C. Te fleksibilne žice med izdelavo dvojno izoliramo s pomočjo steklenih vlaken, za uporabo v izjemno vlažnih prostorih pa jih s silikonskimi cevmi še dodatno zaščitimo.

Vrhunski električni grelci in vsa pripadajoča oprema, znanje, izkušnje, montaža in servis – to je garancija Elektromehanike Hožič!

 

Elektromehanika Hožič
Koroška cesta 47a
4000 Kranj

Kontakti:
Tel: +386(0) 4 23 65 270
Gsm: +386(0) 41 697 413
E-mail: renato_hozic@t-2.net
Spletna stran: www.elektromehanika-hozic.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 6:00 do 14:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.