Naslovnica Trendi V sredo se obeta velika vrnitev Indiane Jonesa

V sredo se obeta velika vrnitev Indiane Jonesa

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden bo v kinematografe po vsem svetu vstopil en najbolj pričakovanih filmov leta. Gre za veliko vrnitev legendarnega Harrisona Forda v vlogi Indiane Jonesa. Film se imenuje ‘Indiana Jones in artefakt usode’ in je peti po vrsti v eni najuspešnejših franšiz v zgodovini filmske industrije.
V sredo se obeta velika vrnitev Indiane Jonesa

Indiana Jones mora vzeti jakno iz naftalina in spet oditi reševati svet (foto: cineplexx.si)

Indiana Jones, ali na kratko Indy, se po dolgih 15 letih vrača v kinematografe. Prihajajoči akcijsko-pustolovski spektakel nosi naslov ‘Indiana Jones in artefakt usode’ (originalno ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’). V slovenskih kinih se premiera napoveduje za sredo (29. junija), dan kasneje pa se bo pričelo tudi redno predvajanje. Ta film bo peti po vrsti v eni najuspešnejših filmskih franšiz v zgodovini.

Slavni režiser Steven Spielberg, ki je režiral vse prejšnje filme o Indiani Jonesu, je režijo zaupal Jamesu Mangoldu, sam pa je bil izvršni producent, kot je bil tokrat izvršni producent tudi podobno legendarni režiser George Lucas. V filmu poleg Harrisona Forda igrajo še Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, Karen Allen, John Rhys-Davies, Shaunette Renée Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jonea, Boyd Holbrook, Olivier Richters in drugi.

»Piše se leto 1969 in Indiana Jones je pripravljen obupati. Stvari se hitro spremenijo, ko ga nenapovedano obišče njegova odtujena krščenka Helena Shaw, saj išče redek artefakt, ki ga je Indiani dal njen oče – gre za zloglasno napravo, ki naj bi imela moč izslediti časovne razpoke. Uspešna prevarantka Helena ukrade artefakt in hitro zapusti državo, da bi ga prodala najboljšemu ponudniku.

Ker Indy nima izbire, pobriše prah s svojega znamenitega klobuka in usnjene jakne za še eno, tokrat zadnjo vožnjo,« razkriva napovednik en najbolj pričakovanih filmov leta, če že ne kar zadnjega desetletja.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.