Naslovnica Trendi V kina prihaja tudi Posvetitev – novost iz žanra grozljivk

V kina prihaja tudi Posvetitev – novost iz žanra grozljivk

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden bo med filmskimi novostmi poleg povratka ‘Titanica’ in filma ‘Vroči Mike: Zadnji ples’ tudi nova produkcija iz žarna grozljivk. Film se imenuje ‘Posvetitev’, zgodba pa se odvija v osamljenem samostanu na Škotskem…
V kina prihaja tudi Posvetitev - novost iz žanra grozljivk

Prizor iz filma Posvetitev (foto: kolosej.si)

V četrtek se v slovenske kinematografe vrača posodobljena izdaja epske romantične drame režiserja Jamesa Camerona ‘Titanic’ z nepozabnima Leonardom DiCapriom in Kate Winslet v glavnih vlogah. Druga novost tedna bo romantično-plesna komedija ‘Vroči Mike: Zadnji ples’, v katerem glavni vlogi igrata Salmi Hayek in Channinh Tatum. Poleg teh dveh ‘pred-valentinovskih’ klasik pa v kina prihaja tudi nova produkcija iz žarna grozljivk.

Film se imenuje ‘Posvetitev’ (‘Consecration’), režiral ga je Christopher Smith, Smith pa je z Lauriejem Cookom tudi napisal scenarij. V glavnih vlogah te grozljivke igrajo Jena Malone, Danny Huston, Thoren Ferguson, Ian Pirie, Stefan Cennydd, Will Keen in Janet Suzman. Filmska zgodba spremlja  mlado zdravnico Grace, ki se po domnevnem samomoru njenega brata duhovnika odpravi iskat resnico v oddaljen samostan na Škotskem.

»Ker ne zaupa poročilu cerkve, poskuša Grace s pomočjo vatikanskega duhovnika patra Romera ugotoviti, kaj se je v resnici zgodilo. Ko raziskuje samostanske grobnice, ter divje pečine in vetrovne plaže v bližini, ne odkrije le umora in svetoskrunstva, temveč vznemirljivo resnico o lastni preteklosti, ki na površje prinese dolgo zakopano travmo,« razkriva napovednik filma, katerega distributer je družba Karantanija Cinemas.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.