Naslovnica Trendi V februarju predvsem veliko športa in akcijskih filmov

V februarju predvsem veliko športa in akcijskih filmov

Avtor: Spletno Uredništvo

Z medijske družbe PRO Plus so napovedali, kaj bo novega na njihovih programih v mesecu februarju. Kanal A stavi predvsem na šport in na akcijske filme iz franšize Jamesa Bonda, svoje adute pa imajo tudi za specializirane programe KINO, BRIO in OTO.

V februarju predvsem veliko športa in akcijskih filmov

Napovedni plakat filma Arrival, ki ni le klasična znanstvena-fantastika, ampak ima globji pomen (foto: PR PRO Plus)

 

 

Mesec februar je najkrajši mesec, a se vseeno obeta nekaj zanimivih televizijskih trenutkov. Z medijske družbe PRO Plus so tako pravkar najavili vse novosti, ki se bodo februarja odvrtele na njihovih programih. Tako bo na Kanalu A največ premier v obliki prenosov športnih dogodkov. Že jutri bodo iz Stožic prenašali tekmo ženskih kvalifikacij za Evropsko prvenstvo Slovenija : Bolgarija, v soboto pa še Slovenija : Islandija (obe ob 17.00).

Ljubitelje nogometa bo najbrž najbolj zanimalo, da nekaj dni po pričetku spomladanskega dela slovenskega prvenstva v torek, 16. februarja, po zimski pavzi vrača tudi nogometna Liga prvakov. V drugi polovici tedna (18. in 20. februarja) pa se obetata še neposredna prenosa zadnjih dveh kvalifikacijskih tekem moške košarkarske reprezentance. Slovenija si je udeležbo na EP že zagotovila, vseeno pa jo čakata napeti tekmi proti Madžarski in Ukrajini.

V štirih februarskih sobotah bo Kanal A nadaljeval z akcijskimi film iz franšize agenta 007 Jamesa Bonda in sicer se po vrsti obetajo ‘Casino Royale’, ‘Kvantum sočutja’ (Quantum of Solace), Skyfall in Spectre. Za ljubitelje kakovostne kinematografije so napovedali tudi dve filmski premieri. V petek, 12. februarja, bo Josh Duhamel glavni lik v filmu ‘Izgubljena pot’ (Lost in the Sun), v nedeljo, 28. februarja pa bo Denzel Washington blestel v ‘Pravičniku’ (Equalizer).

Tudi specializirani TV programi KINO, BRIO in OTO napovedujejo novosti. »Pester filmski program na KINO se 7. februarja začne s premiero filma ‘Prihod ‘(Arrival). BRIO, ki se je zdaj že usidral v srca gledalcev po serijah na mah, bo ponudil novo sezono serije ‘Zakon in red’ (Law&Order). Najmlajši pa bodo na programu OTO spremljali premierno sezono ‘Dojenčki in čarobne solzice’ ter domačo originalno serijo ‘Domače živalice’,« sporočajo s PRO Plusa.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.