Naslovnica Trendi TV Slovenija išče zgovorne in navihane otroke

TV Slovenija išče zgovorne in navihane otroke

Avtor: Spletno Uredništvo
Uredništvo otroških in mladinskih oddaj TV Slovenija potrebuje nove sodelavce. Zato vabi zgovorne otroke, stare 6 ali 7 let, da se preizkusijo na avdiciji za oddajo ‘Z kot Zofka’. Prijave bodo zbirali le v sredo 17. aprila in v četrtek 18. aprila, medtem ko bo avdicija nato na vrsti v torek 23. aprila in po potrebi še dan kasneje.
TV Slovenija išče zgovorne in navihane otroke

Razposajena ekipa oddaje ‘Z kot Zofka’ (foto: Katja Kodba)

Služba za komuniciranje Radiotelevizije Slovenija je objavila informacijo, da Uredništvo otroških in mladinskih oddaj pri Televiziji Slovenija išče nove otroške moči za sodelovanje v oddaji ‘Z kot Zofka‘. Pojasnili so, da potrebujejo zgovorne dečke in deklice, ki so stari približno 6 oziroma 7 let in bi radi postali sovoditelji v tej oddaji. Bolj, kot so navihani in klepetavi, bolje bodo na avdiciji videti pred kamerami.

Ker pa gre za otroke, je proces prijavljanja na to avdicijo malce drugačen, kot je pri večini podobnih avdicij za odrasle. Tako bodo na TV SLO prijave zbirali na telefonski številki 01 475 337 in sicer med 10. in 12. uro, vendar bo linija odprta le prihodnjo sredo (17. aprila) in nato še naslednji dan (četrtek, 18. aprila). Po klicu bodo morali starši izpolniti prijavnico in jo podpisano poslati na e-naslov zofka@rtvslo.si.

 »Avdicija bo nato potekala v torek, 23. aprila 2024, in po potrebi tudi v sredo, 24. aprila 2024, od 10. ure naprej, kjer bodo otroci na kratko povedali, kaj radi počnejo, odigrali kratek odlomek (besedilo vam po oddani prijavnici pošljemo prek elektronske pošte) ter odpeli katero izmed Zofkinih pesmi, ki jo lahko najdete na portalu Živ žav ali na YouTube kanalu Z kot Zofka,« so glede avdicije pojasnili z RTV Slovenija.

Lahko se pričakuje pravcati naval mladih potencialnih TV-voditeljev, pa čeprav sta urnika za prijavo in za avdicijo malce nenavadna za otroke, saj naj bi bili slednji v tem času pri pouku oziroma v šolskih klopeh.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.