Naslovnica Oglaševanje Turizem Pr’ Ambružarju v objemu gorenjske neokrnjene narave

Turizem Pr’ Ambružarju v objemu gorenjske neokrnjene narave

Avtor: Spletno Uredništvo

Na naši turistični kmetiji vam bomo poleg domače hrane, postregli z ljubeznijo, toplino in domačnostjo….

Turizem Pr Ambružarju v objemu gorenjske neokrnjene narave

Na naši turistični kmetiji vam bomo postregli z ljubeznijo, toplino in domačnostjo….(foto: pr-ambruzarju.si) 

 

Na Gorenjskem, v objemu toplega sonca, svežega zraka in narave, se na nadmorski višini 1100 m v vasi Ambrož pod Krvavcem nahaja naša domačija Turizem Pr’ Ambružarju. Domačija se nahaja le 4 kilometre od Krvavca in 11 kilometrov od Cerkelj na Gorenjskem. Do bližnjega smučišča vas tako loči le približno pet minut vožnje z avtomobilom.

Gorenjska premore veliko skritih kotičkov neokrnjene narave, v katere se boste zagotovo zaljubili. Pri nas boste deležni prelepega razgleda na okoliško naravo, dolino in hribe. Nudimo pestro izbiro okusne in domače hrane, prav tako pa lahko pri nas prenočite, saj imamo v okviru družinsko vodene nastanitve na voljo veliko sob za pare, prijatelje, družine in posameznike.

Na naši turistični kmetiji se ponašamo z obsežno kulinarično ponudbo, pri kateri je poudarek na pripravi hrane, saj večino jedi še vedno pripravljamo po tradicionalnih recepturah.

Nudimo različne vrste enolončnic, ki bodo zadovoljile tudi največje gurmane in ostale lokalne specialitete, kot so štruklje, pečenice, krvavice z zeljem, žgance, špehovko, domači kruh in kislo mleko. Gosti so velikokrat navdušeni nad odličnimi suhomesnatimi izdelki, med katerimi so suhe klobase z zaseko, domači narezki in pršut. Ponudbo jedi prilagajamo letnemu času, zato se na krožnikih vedno znajdejo le sveže in letnemu času primerne sestavine. Poskusite jedi iz naše restavracije – zagotavljamo vam, da bodo vaši želodčki zadovoljni.

Turizem Pr Ambružarju v objemu gorenjske neokrnjene narave 1

Gostinska ponudba se prilagaja letnemu času… (foto: Enter Point Slovenija)

 

V notranjem prostoru sprejmemo 60 gostov, ob lepem in toplem vremenu, pa lahko gostimo še dodatnih 60 oseb na našem balkonu in terasi. Ob predhodni rezervaciji sprejemamo tudi večje skupine ljudi, zato smo odlična izbira za praznovanja rojstnih dni, krstov, birm, silvestrovanja, novoletnih zabav, obletnic in drugih posebnih priložnosti. Predstavljamo zanimivo izbiro za razne šole v naravi, tabore in teambuildinge, poleg prenočišča nudimo tudi nočitve z zajtrkom in polpenzion.

Naše sobe ponujajo sproščujoč pogled na dolino, gore in mesto, brezplačen brezžični internet in restavracijo. Na voljo imamo dvoposteljne in štiriposteljne sobe. Veliko pozornosti namenjamo temu, da so sobe vedno skrbno urejene in čiste, saj želimo, da se naši gostje v njih počutite kar se da dobro. Pohištvo je iz naravnih materialov, kar doda dodaten pridih domačnosti. Vse nastanitvene enote imajo svojo sedežno garnituro, jedilno mizo, posteljnino, zasebno kopalnico z brezplačnim toaletnim priborom.

Uživate lahko na vrtu in terasi ali se udeležite zunanjih dejavnosti v okviru naše nastanitve ali v okolici, kot so smučanje, kolesarjenje, pohodništvo in jadralno padalstvo. Uporabljate lahko tudi sejne prostore, skupen salon in sobo z igrali za naše najmlajše. Z veseljem sprejmemo tudi vaše hišne ljubljenčke.

Gosti so z uporabo naših prenočišč izjemno zadovoljni, zato so tudi odlično ocenjena in nudijo enkratno razmerje med ponudbo in cenami v okoliških nastanitvah. Na voljo je brezplačno parkirišče za vaša vozila.

Turizem Pr Ambružarju v objemu gorenjske neokrnjene narave 2

Gorenjska premore veliko skritih kotičkov neokrnjene narave….(foto: pr-ambruzarju.si)

 

Smo odlična izbira za tiste, ki cenite spokoj narave, katera nudi popolno sprostitev in vas napolni z novo energijo. Hkrati pa se nahajamo v bližini mnogih vrhov, kot so Krvavec, Koren, Kamniški vrh in Osredek, ki kar vabijo na sprehod ali lažji vzpon.

Obiščite nas na domačiji Turizem Pr’ Ambružarju in se sami prepričajte, kako prijetno se boste počutili v osrčju naravnih lepot.

 

Turizem z nastanitvijo Pr’Ambružarju
Ambrož pod Krvavcem 7
4207 Cerklje na Gorenjskem

Kontakti:
Tel: +386(0) 4 252 22 44
Gsm: +386(0) 31 84 33 37
E-mail: info@pr-ambruzarju.si
Spletna stran: www.pr-ambruzarju.si
Koordinate: 46.275114, 14.529622

Delovni čas:
Od ponedeljka do sobote: od 08:00 do 21:00 ure
Nedelja: od 08:00 do 20:00 ure

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.