Naslovnica Gospodarstvo Tudi Janković po investicije v Cannes

Tudi Janković po investicije v Cannes

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenija se bo prek javne agencije Spirit Slovenija tudi letos predstavila na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu MIPIM, ki bo med 13. in 16. marcem 2018 potekal v francoskem Cannesu. Skupaj z Mestno občino Ljubljana bo na svojem razstavnem prostoru pod sloganom ‘Slovenia. Green. Creative. Smart.’ predstavljala Slovenijo kot primerno lokacijo za tuje neposredne investicije in 14 zanimivih investicijskih priložnosti. 

mipim Cannes ne gosti le svetovno znanega filmskega festivala, apmak tudi vrsto drugih mednarodnih prireditev (foto: reedmidemphotos.com)

 

Mednarodni investicijsko-nepremičninski sejem MIPIM velja za največje mednarodno nepremičninsko stičišče podjetij in agencij, ki ponujajo različne investicijske projekte, kot tudi potencialnih investitorjev, ki iščejo nove priložnosti. Prireditev v mondenem francoskem Cannesu, katera velja za enega največjih mednarodnih sejmov nepremičnin na svetu, bo letos potekala že 28. leto zapored.

Sejem je dobra priložnost za seznanitev s trendi, ki trenutno vladajo na investicijskem področju, pregled razpoložljivih projektov ter pogovore z investitorji in svetovalci s področja investicij. V ospredju letošnjega sejma bo trajnostni razvoj, v času njegovega trajanja pa je napovedanih več kot 100 različnih seminarjev, konferenc in ostalih dogodkov.

Na več kot 20.000 m2 razstavnih površin naj bi se letos predstavilo več kot 3.100 razstavljavcev iz 100 dežel, ki naj bi privabili najmanj 24.200 obiskovalcev, od tega najmanj 5000 investitorjev. Za javno agencijo SPIRIT Slovenija in za Slovenijo nasploh je MIPIM velika priložnost, da potencialnim investitorjem predstavi slovensko investicijsko okolje ter tudi konkretne investicijske projekte v državi.

Na razstavnem prostoru se bosta Slovenijo skupaj zastopala agencija SPIRIT Slovenija in Mestna občina Ljubljana. Letošnja predstavitev bo temeljila na sloganu ‘Slovenia. Green. Creative. Smart.’. Predstavljeni bodo investicijski nepremičninski projekti MOL, ki jih občina izvaja preko javnih naročil, ter šest nepremičninskih projektov DUTB in dva projekta NLB ter še en nepremičninski projekt, ki je investicija v inovativne rešitve na področju upravljanja nepremičnin.

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo tudi v letu 2018 nadaljevala z aktivno udeležbo na mednarodnih investicijsko nepremičninskih sejmih v tujini. Tako poleg predstavitve na MIPIM načrtuje še nastope na sejmu Expo Real v Münchnu in CIFIT v Xiamnu na Kitajskem, so napovedali z agencije.  

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.