Naslovnica Oglaševanje Tradicionalne slovenske jedi v središču najstarejšega slovenskega mesta

Tradicionalne slovenske jedi v središču najstarejšega slovenskega mesta

Avtor: Spletno Uredništvo

Mesto Ptuj velja za najstarejše dokumentirano mesto na slovenskem ozemlju. Ko boste obiskali Ptuj, se povzpnite na grajski grič, kjer vas bo pričakal najimenitnejši grad v Sloveniji. V samem gradu si boste lahko ogledali izjemno bogate muzejske zbirke od orožja, glasbil, obsežno numizmatično zbirko pa vse do tradicionalnih pustnih mask.

foto: pxhere.com/en/photo/1377936?utm_content=shareClip&utm_medium=referral&utm_source=pxhere

Glavne mestne znamenitosti si boste hitro ogledali, ker pa prijazni domačini ne želimo da mesto zapustite s praznimi želodčki, se podajte na kulinarično razvajanje v našo gostilno Muršič.

foto: pxhere.com/en/photo/1066618?utm_content=shareClip&utm_medium=referral&utm_source=pxhere

Prijazna, ustrežljiva in dobrovoljna ekipa bo vaše brbončice razvajala  s tradicionalnimi slovenskimi dobrotami in jedmi po naročilu. Jedi so pripravljene iz vrhunskih in izbranih receptov naših kuharjev ter kakovostnih in svežih sestavin. Še posebno smo ponosni na goveji golaž, kateri poleg govejega mesa vsebuje tudi ptujski lük. Ptujski lük je slovenska avtohtona vrsta čebule. Zaradi posebnega izgleda kot tudi okusa, je pridobil oznako zaščitena geografska označba. Poleg govejega golaža smo ponosni tudi na sladico sladka vinska kraljica. Zaradi vse večjega povpraševanja, smo ponudbo razširili tudi na štiri vrste dnevnih malic kot tudi na dnevna kosila.

Prijeten in prostoren ambient je kot nalašč primeren za praznovanje rojstnega dne, poroke ali obletnice oziroma za praznovanje drugih pomembnih življenskih dogodkov.

foto: pxhere.com/en/photo/541294?utm_content=shareClip&utm_medium=referral&utm_source=pxhere

Ob gostilni Muršič pa se nahaja tudi kegljišče katero je odlična priložnost za aktivno preživljanje prostega časa s prijatelji, družino, sodelavci. Poleg dobre volje s seboj prinesite tudi primerno športno opremo in obutev.

Vabimo vas, da nas obiščete. Z našimi jedmi, žlahtno kapljico, prijaznostjo in ustrežljivostjo vas bomo prepričali, da se boste radi vračali.

Gostilna Muršič
Muršič Slavko, s. p.
Dornavska cesta 5, 2250 Ptuj

Kontakti:
Tel: 059/ 931 – 506
Gsm: 031/ 376 – 696
E-mail: gostilna.mursic@gmail.com
Spletna stran: www.gostilna-mursic.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do sobote od 7:00 do 21:00 ure.
Nedelja in prazniki zaprto

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.