Naslovnica Trendi Totalno odšekan izlet za štiri Azioameričanke

Totalno odšekan izlet za štiri Azioameričanke

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden bo edina kino-novost komedija ‘Totalno odštekan izlet’. Gre za zgodbo o štirih ameriških ženskah azijskega porekla, ki se nepričakovano znajdejo na skupnem potovanju, kjer se vrstijo nenavadne, a zabavne avanture.
Totalno odšekan izlet za štiri Azioameričanke

En od prizorov s potovanja štirih ‘odštekank’ (foto: cineplexx.si)

Prvi teden meseca julija bo v slovenske kinematografe prikorakala le ena filmska novost. Gre za komedijo ‘Totalno odštekan izlet’, katere izvirni angleški naslov je ‘Joy Ride’. Ta filmska produkcija je nastala po zaslugi scenaristov filma ‘Noro bogati Azijci’ in producentov filmov ‘Sosedi’ in ‘Konec je tu’, kar naj bi bilo zagotovilo za obilo zabave. V filmu igrajo Ashley Park, Sherry Cola, Stephanie Hsu, Sabrina Wu in Desmond Chiam.

»Ko gre Audreyino (Ashley Park) poslovno potovanje v Azijo po zlu, zaprosi za pomoč svojo najboljšo prijateljico iz otroštva Lolo in Kat, prijateljico s fakultete, ki je postala zvezda telenovele. Nenačrtovano se jim pridruži tudi Mrtvooka, Lolina ekscentrična sorodnica. Njihova epska izkušnja brez meja se tako spremeni v potovanje povezovanja, prijateljstva, pripadnosti in divjega razvrata, ki vas bo nasmejala do solz,« pravi napovednik.

Za režijo ‘Totalno odštekanega izleta’ je poskrbela Adele Lim, tako da je film popolnoma v znamenju Američank azijskega porekla (morda gre za novo marketinško tržno nišo). Distributer te komedije za slovensko kinematografsko tržišče je družba Blitz film & video distribution d.o.o., film traja 95 minut, v kinodvoranah pa se bo pričel predvajati v četrtek, 6. julija.

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.