Naslovnica Oglaševanje Topel dom vam pričara slikopleskarstvo KUMER

Topel dom vam pričara slikopleskarstvo KUMER

Avtor: Spletno Uredništvo

Estetsko urejeni prostor, kjer bodo tudi neopazne stvari “stopile” v ospredje….

Topel dom vam pričara slikopleskarstvo KUMER

“Pričaramo” vam estetsko dovršeni prostor za prijetno bivanje….(foto: pixabay.com) 

 

 

Profesionalne in kvalitetne slikopleskarske storitve vam že vse od leta 1995 nudimo v podjetju Slikopleskarstvo, Gregor Kumer s.p. Že v mladostniških letih sem se navdušil nad različnimi barvnimi niansami, katere sem z veliko mero natančnosti, skozi otroško igro nanašal na različne površine. Moja navdušenost in zanimanje za barvo in njene odtenke, mi je bistveno olajšala odločitev o izbiri moje “poklicne poti”. Odločil sem se, da bom postal profesionalni slikopleskar in temu primerno sem tudi izbral ustrezno srednjo šolo.

Kot je že razvidno iz imena podjetja, je naša “paradna” storitev slikopleskarstvo. Poleg tega pa strankam nudimo tudi fasaderske storitve kot tudi storitve na področju suhomontaže.

Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo se uvršča v kategorijo Zaključna gradbena dela in v današnjem času se izredno povečuje povpraševanje po to vrstni storitvi. Na kratko povedano je to storitev pri kateri izvajalec kot “glavno orodje” uporablja barve s katerimi estetsko preuredi oziroma uredi bodisi samo določeni prostor v objektu ali pa kar cel objekt.

Našim strankam poleg profesionalno opravljene storitve nudimo tudi predhodno svetovanje ter se skupaj odločimo za ustrezni in visoko kvalitetni material. Upoštevamo pa tudi vse želje in potrebe naročnika. Vsem našim strankam je zelo všeč, da imamo odlično razmerje med ceno in kakovostjo opravljenega dela.

Nedvomno se vam je zastavilo vprašanje: “Katere vrste storitev v sklopu slikopleskarstva, lahko “naročite” v našem podjetju?” Skupaj z mojo ekipo strokovnjakov imamo pisano paleto storitev:
∞ beljenje sten in stropov
∞ kitanje sten
∞ kitanje stropov
∞ stene in strop vam lahko prebelimo tudi z antibakterijskimi barvami
∞ izdelamo vam dekorativni omet
∞ odstranimo stare in dotrajane tapete ter jih nadomestimo z novimi
∞ kvalitetno vam prebarvamo radiatorje, ograje, okna, vrata ter različne konstrukcije iz kovin
∞ stene ali strop vam impregniramo z algam in antinikotinskimi premazi ter premazi proti plesni

Fasaderstvo

Tudi fasaderstvo je podkategorija gradbeništva, katere glavni cilj je izdelava kvalitetne fasade. “Že vrabčki na strehi čivkajo”, da je fasada hkrati obraz in obleka hiše. Pri nas vam bomo izdelali fasado z dobro in kvalitetno izolacijo. Ne bomo pa je pozabili niti pobarvati. Po opravljenem delu boste dobili končni izdelek kateri ne-bo samo privabljal številne nevoščljive poglede, ampak bo imel tudi dolgo “življensko dobo”. Varoval vas bo pred zunanjim hrupom in različnimi vplivi. je podkategorija gradbeništva, katere glavni cilj je izdelava kvalitetne fasade. “Že vrabčki na strehi čivkajo”, da je fasada hkrati obraz in obleka hiše. Pri nas vam bomo izdelali fasado z dobro in kvalitetno izolacijo. Ne bomo pa je pozabili niti pobarvati. Po opravljenem delu boste dobili končni izdelek kateri ne-bo samo privabljal številne nevoščljive poglede, ampak bo imel tudi dolgo “življensko dobo”. Varoval vas bo pred zunanjim hrupom in različnimi vplivi. “Obleka naredi človeka, fasada pa hišo!” je stari rek, ki se pri vsakem objektu vsekakor uresničuje. Fasada je tisti del hiše, ki človeku najprej “pade v oko”.

Topel dom vam pričara slikopleskarstvo KUMER 1

Fasada, ki bo privabljala številne nevoščljive poglede….(foto: slikopleskarstvo-kumer.si)

 

Suhomontaža

Suhomontaža oziroma suhomontažni sistem je sodobni način predelave prostora. V vsakdanjem pogovornem jeziku je bolj poznana kot “polaganje knaufa”. Pri tem se uporablja hitro sušeči material. V večini primerov je to mavec. Bistvenega pomena je tudi hitra gradnja, ker ni potrebno nobeno dolblenje ter dolgotrajno sušenje. Velika prednost suhomontaže je tudi toplotna in zvočna izolacija. Na področju suhomontaže nudimo: izdelavo spuščenih stropov, izdelavo predelnih sten, vgradnjo vrat katera se odpirajo v steno, vgradnjo vogalnikov ter bandažiranje gips plošč.

Topel dom vam pričara slikopleskarstvo KUMER 2

Suhomontaža je sodobni način predelave prostora….(foto: slikopleskarstvo-kumer.si)

 

Za estetsko dovršeni prostor je tukaj za vas Slikopleskarstvo Kumer.

 

Slikopleskarstvo Gregor Kumer s.p.
Zaloška cesta 16
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel: +386 (0) 31 550 882
E-mail: kumer.gregor@gmail.com
Spletna stran: www.slikopleskarstvo-kumer.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 9:00 do 17:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.