Naslovnica Oglaševanje Tolos Lokev, d.o.o. – vse za gradbeno in kamnarsko mehanizacijo

Tolos Lokev, d.o.o. – vse za gradbeno in kamnarsko mehanizacijo

Avtor: Spletno Uredništvo

Zaupanja vreden partner na področju gradbene in kamnarske mehanizacije….

TOLOS LOKEV D. O. O. vse za gradbeno in kamnarsko mehanizacijo

Zaupanja vreden partner na področju gradbene in kamnarske mehanizacije…. (foto: tolos-lokev.si) 

 

Podjetje TOLOS LOKEV d.o.o. je nastalo že leta 1988 in od tedaj se več kot uspešno posveča gradbeni mehanizaciji, mehanizaciji za obdelavo kamna in vsemu, kar spada zraven. V teh dobrih treh desetletjih obstoja podjetja našega delovanja nismo omejili le na Slovenijo, ampak smo ga razširili tudi na sosednji državi Italijo in Hrvaško.

Poleg številnih pozitivnih referenc slovenskih partnerjev in strank prav naše poslovanje na tujih trgih potrjuje, da smo zaupanje vredno specializirano podjetje.

V podjetju TOLOS LOKEV d.o.o se primarno ukvarjamo z montažo, demontažo, vzdrževanjem in dajanjem v najem gradbenih žerjavov. Poleg tega pa nudimo še servisiranje različne gradbene mehanizacije, servisiranje mehanizacije za obdelavo kamna in peskanje najrazličnejših artiklov oziroma površin.

Pri vseh naših delovnih aktivnostih so naša osnovna vodila varnost, zanesljivost, praktičnost oziroma uporabnost in kar je še najbolj pomembno – zadovoljstvo naših strank.

GRADBENI ŽERJAVI

V naši ponudbi gradbene mehanizacije imajo žerjavi osrednje mesto. Našim strankam so na voljo montaža, vzdrževanje in servisiranje samopostavljivih gradbenih žerjavov proizvajalcev Astom, Benedini, Cattaneo, Cibin, Comedil, Potain, San Marco ter drugih znamk. Prav tako našim klientom nudimo možnost izposoje žerjavov in druge opreme vseh naštetih znamk.

Naš izbor samopostavljivih in stolpnih žerjavov je izjemno širok, tako da se lahko vedno prilagodimo vašim željam oziroma tehničnim potrebam. Sicer samopostavljive žerjave uporabljamo predvsem pri izgradnji manjših in srednje velikih objektov, medtem ko stolpne žerjave uporabljamo pri gradnji večjih poslopij. Zato so stolpni žerjavi bolj kompleksni, saj jih prilagajamo višini objekta, vrsti izgradnje in potrebni dolžini roke žerjava.

Ker je naša skrb za stranke oziroma skrb za njihovo varnost na prvem mestu, so vse naše postavitve in odstranitve žerjavov opravljene strokovno, v skladu z vsemi veljavnimi varnostnimi predpisi, hkrati pa sledimo vsem zahtevam, priporočilom in navodilom proizvajalca opreme.

SERVIS GRADBENE OPREME

Da bi našim strankam zagotovili popolno ponudbo, jim prihranili nepotrebne stroške in hkrati zadostili delovno-varnostnim zahtevam, je tudi servisiranje gradbene in sorodne opreme izjemno pomemben del aktivnosti podjetja TOLOS LOKEV d.o.o.

S primernim vzdrževanjem mehanizacije namreč našim strankam hkrati zagotavljamo kakovost, trajnost in varnost ter tako posredno omogočamo tudi prihranek na dolgi rok. Sicer pa vzdrževanje potrebujejo tako žerjavi, kot tudi opaži, mešalci, podporniki in kar vsi stroji, ne le gradbeni.

Naše podjetje vam nudi cenovno ugodne, strokovne in hitro opravljene servise za najrazličnejše vrste mehanizacije in ostale opreme. Zaradi naših več kot 30-letnih izkušenj še pred začetkom sezone oziroma pred pričetkom gradbenih del naši serviserji opravijo podrobenpregled vse opreme. Strankam pa so naši strokovni nasveti vedno na voljo.

SERVIS OPREME ZA OBDELAVO KAMNA

Naše podjetje je locirano v okolju, kjer se že od davnine ljudje ukvarjajo z obdelavo kamna, oziroma se kamen uporablja kot osnovni gradbeni material in tudi kot priljubljeni umetniškiNaše podjetje je locirano v okolju, kjer se že od davnine ljudje ukvarjajo z obdelavo kamna, oziroma se kamen uporablja kot osnovni gradbeni material in tudi kot priljubljeni umetniškielement. Zato se že od rojstva podjetja TOLOS LOKEV d.o.o. aktivno ukvarjamo s področjem mehanizacije za obdelavo kamna.

Našim strankam nudimo kvaliteten, ažuren in cenovno ugoden servis celotne opreme za obdelavo kamna, kot so žage, brusi in polirke za kamen ter najrazličnejši stroji in aparati. Redno vzdrževanje bo vedno podaljšalo življenjsko dobo mehanizacije, zagotovilo učinkovitost delovanja te opreme in omogočilo lastniku, da se izogne nepotrebnim dodatnim stroškom zaradi morebitnih nepredvidenih okvar. Naši strokovnjaki so vam tudi na tem področju vedno pri roki za nasvete.

TOLOS LOKEV D. O. O. vse za gradbeno in kamnarsko mehanizacijo 1

Profesionalni servis opreme za obdelavo kamna…(foto: tolos-lokev.si)

 

PESKANJE

Poleg žerjavov in servisiranja mehanizacije je naše podjetje specializirano tudi za peskanje. Kot vse naše preostale storitve tudi peskanje izvajamo hitro, zanesljivo, kakovostno, poceni in učinkovito. Lahko gre za katerokoli kovinsko ali nekovinsko površino, s katere je potrebno odstraniti rjo, umazanijo ali plasti stare barve.

V podjetju TOLOS LOKEV d.o.o peskamo najrazličnejše materiale, peskanje pa opravljamo tudi na terenu oziroma pri stranki doma. Poleg tega vam strokovno svetujemo glede morebitnih popravil in obnov peskanih artiklov. Vaš dotrajan element lahko z ustreznoobdelavo hitro spremenimo v pravcati umetniški “vintage” izdelek.

TOLOS LOKEV D. O. O. vse za gradbeno in kamnarsko mehanizacijo 2

Smo specialisti za peskanje kovinske in nekovinske površine….(foto: tolos-lokev.si)

 

 

Tolos Lokev – strokovnost in izkušnje za vse potrebe naših strank.

 

Tolos Lokev d.o.o.
Lokev 160
6219 Lokev

Kontakti:
Tel: +386 (0) 5 767 10 33
Gsm: +386 (0) 41 711 902
E-mail: tolos.lokev@siol.net
Spletna stran: www.tolos-lokev.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 8:00 do 17:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

 

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.