Naslovnica Slovenija Svetleči napis je zaključil prenovo

Svetleči napis je zaključil prenovo

Avtor: Spletno Uredništvo

Najbolj znana slovenska veleblagovnica je NAMA pravkar dopolnila svojo novo podobo. Na pročelje zgodovinske Namine stavbe v središču Ljubljane so namestili še prenovljeni napis z imenom podjetja in po nadgradnji ponudbe, ki so jo opravili poleti, zaokrožili vizualno prevetritev podobe.

nama 2Nov svetleči napis na pročelju stavbe v središču Ljubljane (foto: arhiv NAMA/IPPR)

 

Zadnje obdobje prenove veleblagovnice NAMA se je začelo spomladi 2017, ko so prostore razširili pod arkade. Nadaljevalo se je letos poleti, ko so v svoje prostore pripeljali Baby Center in franšizno trgovino SPAR partner NAMA, odprli nov oddelek modne obutve priznane španske blagovne znamke Lodi ter največji oddelek ženskega perila v središču mesta, ki ponuja svetovno priznane blagovne znamke, kot so Lisca, Etam, Palmers, Triumph in Calvin Klein.

Sedaj so na pročelje stavbe postavili prenovljeni napis z imenom podjetja in tako dokončali vizualno prenovo podobe. »Z današnjim dogodkom simbolično zaključujemo navdihujoče leto, polno sprememb, usmerjenih v zadovoljevanje potreb in uresničevanje želja naših kupcev,« je povedala predsednica uprave Simona Kozjek. V sporočilu za javnost so dodali še, da bodo pomladi 2019 v svoje prostore pripeljali še italijansko blagovno znamko hišnih dekoracij Coincasa. 

Nama d. d. Ljubljana je sicer trgovsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Ustanovljeno je bilo leta 1946, leta 1965 pa so odprli najbolj prepoznavno veleblagovnico v središču Ljubljane. Podjetje, ki je v slovenskem prostoru prisotno že več kot 70 let, se v izjavi za javnost hvali tudi s tem, da vseskozi ponuja kakovostne izdelke in v prijetnem okolju skrbi za dobro nakupovalno izkušnjo. In očitno marsikaj od tega tudi drži. 

NAMA se namreč danes ponaša z več kot 10.000 kvadratnimi metri prodajnih površin, ki jih tudi zaradi sodobne ponudbe in dostopnosti letno obišče več kot milijon kupcev. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.