Naslovnica Oglaševanje HUD PARKET spremeni vsak prostor v prostor, kjer se radi zadržujete

HUD PARKET spremeni vsak prostor v prostor, kjer se radi zadržujete

Avtor: Spletno Uredništvo

Parketi za vsak prostor…..

hud parket

Parketi za vsak prostor…..(foto: hud-parket.si) 

 

Podjetje Hud parket, Gregor Hudobivnik s.p. je bilo ustanovljeno pred šestimi leti, v tem času pa beleži izjemno uspešno poslovanje, veliko kvadratnih metrov položenega parketa, kmečkih podov, vinilnih talnih oblog in laminatov ter predvsem veliko zadovoljnih strank.

In tudi vaš dom, pisarno ali telovadnico lahko spremenimo v prijeten ambient, kjer se boste z veseljem zadrževali in družili. Naše podjetje namreč odlikujejo kvaliteta, prilagodljivost in točnost.

Delamo izključno s kakovostnimi in s sodobnimi materiali, vse v skladu z zadnjimi trendi s področja polaganja talnih oblog. Pri tem se popolnoma prilagajamo vašim željam in potrebam, a se seveda hkrati držimo vseh dogovorjenih rokov. Vedno pazimo, da sta kakovost in zadovoljstvo naših strank na prvem mestu – to je temelj našega delovanja.

Zavedamo se namreč, da je parket dolgotrajno vgrajena osnova prostorov. Zato je naše poslanstvo skrbno izbran in dobro vgrajen parket, ki bo postal razlog, da se boste tako vi, kot vaša družina, obiskovalci ali sodelavci vsak dan odlično počutili v določenem prostoru.

Za kakovostno preživljanje vašega časa namreč potrebujete tudi primerno okolje, katerega odlikujejo toplota, domačnost in prijetnost. Mi smo tukaj za to, da vam pomagamo do tega želenega cilja. Za kakovostno preživljanje vašega časa namreč potrebujete tudi primerno okolje, katerega odlikujejo toplota, domačnost in prijetnost. Mi smo tukaj za to, da vam pomagamo do tega želenega cilja. Pri mesu velja sila preprosto pravilo: ko kupiš kos mesa, lahko nastane čudovita in okusna pečenka, ali pa le povprečen hamburger. Pri izbiri talnih oblog ni nič drugače. Razlika med povprečnim in vrhunskim je v natančnem in skrbnem načrtovanju ter v posvečanju pozornosti vsaki malenkosti,  od začetne do končne faze.

Storitve podjetja Hud parket zajemajo:
∞ dobavo vseh naših izdelkov in drugega vgradnega materiala
∞ pripravo podlage za polaganje parketa: strojno brušenje estriha, nanos izravnane mase
∞ polaganje izbrane talne podloge
∞ brušenje, lakiranje in oljenje parketa
∞ montažo zaključnih letvic
∞ izdelavo lesenih teras

hud parket 1

V naš “delokrog” sodi tudi izdelava lesene terase….(foto: facebook.com/HudParketGregorHudobivnikSp/)

 

Za nas so detajli in natančnost izjemnega pomena. Z našimi naročniki in njihovimi željami pa želimo ohranjati individualen in strokoven stik. Pohvalimo se lahko z odzivnostjo in prilagodljivostjo. Vedno se trudimo najti najboljšo rešitev za vsako stranko, saj se zavedamo, da je parket nekaj, kar bo v vašem domu še veliko časa. Kvaliteta mora biti zato več kot odlična, pri tem pa ne smemo pozabiti na estetiko.

Nudimo pestro izbiro izdelkov, ki jih uporabljamo pri svojih storitvah:Nudimo pestro izbiro izdelkov, ki jih uporabljamo pri svojih storitvah:
▪ lesene talne obloge parket (klasični parket, lamelni parket, lam parket)
▪ izgotovljeni parketi (dvoslojni parket, troslojni parket, oljeni parket, lakirani parket)
▪ kmečki podi
▪ vinilne talne obloge
▪ laminati
▪ zaključne letvice

Pred vsakim pričetkom del opravimo natančen ogled prostora, podamo vam vse potrebne informacije o ustreznem načinu priprave prostora, svetujemo o izbiri materiala ter z vami delimo nasvete o vzdrževanju, ki bodo prispevali k daljši življenjski dobi vaših talnih oblog.

hud parket 2

Ladijski pod hrast za celotno hišo……(foto: facebook.com/HudParketGregorHudobivnikSp/)

 

Vizija našega podjetja je, da ostanemo v nenehnem koraku z napredkom s področja izdelave, predelave, obdelave in vgradnje talnih oblog ter da hkrati ohranjamo in nagrajujemo vso ljubezen, predanost in znanje o lesu, ki ga imamo že od nekdaj.

Če si tudi vi želite res ‘hud’ parket, bomo skupaj hitro našli najboljšo rešitev!

 

Hud parket, Gregor Hudobivnik s.p.
Bršljanova pot 4
1330 Kočevje

Kontakti:
Tel: +386 (0) 31 653 361
E-mail: hud.parket@gmail.com
Spletna stran: www.hud-parket.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.