Naslovnica Oglaševanje Strojna oprema Krajnc

Strojna oprema Krajnc

Avtor: Spletno Uredništvo

Kvalitetni mešalniki, polnilke, mesoreznice, kockalniki slanine in še mnogo več po ugodni ceni….

stroji krajnc 1

V našem prodajnem programu so na voljo mešalniki, polnilke, mesoreznice…(foto: osebni arhiv) 

 

Podjetje Krajnc strojna oprema obstaja že skoraj polna štiri desetletja – od leta 1981. Smo specializirano, sodobno, dinamično podjetje, ki še raste, saj nenehno skrbimo za razvoj vsestransko uporabnih izdelkov.

Imamo jasno vizijo, zato s strankami, poslovnimi partnerji in znotraj kolektiva gradimo dolgoročne odnose. Za nas so ključni zaupanje, dobro sodelovanje ter kakovost naših izdelkov in storitev. Brez vsega tega nas danes sploh ne bi bilo na trgu, tako pa smo si lahko zastavili visoke cilje in standarde, lahko sledimo najnovejšim trendom in z veseljem prisluhnemo zahtevam strank.

Naši izdelki so vzdržljivi in zanesljivi, saj naši prvi mešalniki delujejo še danes. Prav zaradi naše dokazane kakovosti lahko strankam ponujamo vse tisto, kar običajno  nudijo precej večja podjetja – kar 24 mesecev garancije, posebne plačilne pogoje, med katerimi je tudi obročno odplačevanje, popuste, dostavo na dom, servisiranje in nabavo rezervnih delov vseh pri nas izdelanih aparatov.

V našem prodajnem programu so na voljo mešalniki, polnilke, mesoreznice, kockalniki slanine in tudi poseben delovni pribor.

Namizni mešalniki so namenjeni za pripravo manjših količin različnih vrst testa (katerikoli kruh, krofi in druge slaščice, pizze…) in tudi za mešanje mesa, samostoječi pa za precej večje količine testa oz. mesa. Naši mešalniki se odlikujejo se po enostavni izvedbi ter hitri in kvalitetni pripravi zmesi. Vsi deli, ki pridejo v stik z maso, so izdelani iz nerjavečega jekla, kar omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje. Mešalniki za mesnice pa se razlikujejo le po tem, da so popolnoma narejeni iz nerjavečih materialov in imajo še dodatno zaščito za pogonski klop.

stroji krajnc 2

Naši izdelki so vzdržljivi in zanesljivi…. (foto: osebni arhiv)

 

Podobno so naše ročne mesarske polnilke narejene za polnjenje manjših količin mesa (klobase, salame, krvavice, pečenice, hrenovke…). Motorne polnilke pa so primerne za večje količine mesa – v mesnicah, gostinskih objektih, kmečkih turizmih, kmetijah in za vso ostalo domačo uporabo. Sicer lahko tudi z motornimi mesarskimi polnilkami rokuje ena oseba. Model PMH-16 se upravlja s pritiskom stopalke na tleh, model PMH-25 pa s pritiskom kolena na ročico. Tudi vse naše polnilke krasi enostavnost – tako glede izvedbe, kot glede rokovanja ter vzdrževanja in čiščenja.

Poleg tega izdelujemo dva tipa samostojne mesoreznice. Oba sta kakovostna, močna in priročna, namenjena pa sta predvsem mletju mesa in slanine, a ju lahko uporabljamo tudi za mletje oziroma strganju drugih živil (orehi, sir, zelenjava). Pri obeh za varnost vaših prstov skrbita pladenj za dodajanje in potiskalo. Razlika med modeloma K-22 in K-10 je le v tem, da je prvi primeren za večje količine, drugi pa za manjše količine.  Sicer mesoreznico ponujamo tudi kot enostaven priključek oz. dodatek k mešalniku, kar omogoča vgradnjo motorja z dvema hitrostma ter prihranek do 60 % cene samostojne mesoreznice.

stroji krajnc 3

Mesarske polnilke so narejene za polnjenje manjših količin mesa…. (foto: osebni arhiv)

 

A to še zdaleč ni vse. Naši mešalniki vam bodo precej olajšali težko fizično delo, izognili se boste bolečinam v rokah in hrbtu, pa tudi revmi, ki je pogosta posledica mešanja mrzlega mesa. Prihranili boste veliko časa in si zagotovili enakomerno zgneteno testo ali meso. Enako pa tudi za naše mesoreznice in polnilke velja, da vam naša kakovostna izdelava zagotavlja varno in zanesljivo uporabo, čiščenje in vzdrževanje. Zaradi naših izkušenj in pravega izbora  preverjenih materialov je življenjska doba vseh naših izdelkov precej daljša, kar za stranko pomeni manjše stroške na dolgi rok.

Zakaj bi se torej mučili, če lahko strojna oprema Krajnc opravi delo namesto vas in bolje od vas?

 

Strojna oprema Krajnc
Obrtna ulica 9
2366 Muta

Kontakti:
Tel: +386 (0) 876 11 51
Fax:  +386 (0) 876 18 27
E-mail: info@krajnc-oprema.si
Spletna stran: www.krajnc-oprema.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 07:00 do 15:00 ure

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.