Naslovnica Oglaševanje Steklarstvo STEK-AL

Steklarstvo STEK-AL

Avtor: Spletno Uredništvo

Za lepši pogled na svet skozi naša okna iz steklarstva STEK – AL…

Pogled na svet bo lepši skozi naša okna….(foto: steklarstvo-seliskar.net) 

 

 

Zgodba podjetja STEK-AL se začenja že leta 1990 in vse od tedaj našim strankam nudimo kakovostne steklarske izdelke, ponudbo pa smo skozi čas dopolnili z aluminijastim oz. ALU stavbnim pohištvom. V teh 40 letih delovanja smo pridobili neprecenljive izkušnje, z razvojem tehnologije in uvedbo novih materialov pa smo konstantno posodabljali naše strokovno znanje.

Danes je naša ponudba izjemno široka, saj obsega zasteklitve teras, balkonov, predprostorov, stopnišč, nadstreškov, postavitve vetrolovov, zimskih vrtov in predelnih sten, montažo električnih dvižnih oken, vgradnjo garažnih vrat ter vgradnjo aluminijastih vrat in oken.

Našim strankam vedno nudimo popolno storitev, ki se začne z obiskom lokacije, nadaljuje  s svetovanjem in z izdelavo načrta, nato pomagamo tudi pri dokumentaciji, nakar izpeljemo projekt in ga zaključimo s strokovno montažo ter predvsem – z zadovoljstvom klientov.

Uporabljamo preverjene materiale, kakovostne aluminijaste profile proizvajalca AK, termopan stekla in sodobna kvalitetna okovja.

Prednosti uporabe aluminijastih elementov so številne:
– izjemno visoka toplotna in zvočna izolacija
– odpornost na vodo, vlago, UV žarke in mraz
– čvrstost in obstojnost v času
– zelo enostavno čiščenje in vzdrževanje

V naši izjemno bogati ponudbi lahko za aluminijaste elemente sami izberete med pestro paleto odtenkov vseh barv po RAL lestvici, celo vrsto metaliziranih in sodobnih eloksiranih barv ter tudi barve v imitacijah različnih vrst lesa.

Glede oken in vrat lahko naše stranke izbirajo tudi vsemi različnimi načini odpiranja, kot so  klasično odpiranje, kombinirano odpiranje, drsno, harmonik in avtomatsko električno odpiranje.

Zasteklitve balkonov, teras in ostalih prostorov

Zasteklitve se  največkrat uporabljajo za terase, balkone, predprostore in prehode, stopnišča ter nadstreške. Vsak od vaših ambientov z zasteklitvijo pridobi na estetskemu videzu ter na precej povečani uporabnosti prostora, poleg tega pa omogoči precejšnje prihranke pri stroških za gretje ali hlajenje vašega doma.

Morda še najbolj pomemben vidik zasteklitev je občutek pristnega stika z naravo, ki vsakomur od nas takoj izboljša počutje. Zasteklitev vaše terase ali balkona vam poveča udobje in prikliče užitke zunanjega bivanja. Ustvarite si lahko novo imenitno dnevno sobo z razgledom,  kjer boste obenem zaščiteni  pred dežjem, vročino, mrazom, vetrom, hrupom,  prahom…

Zastekljeni balkon bo povečal vrednost vašega stanovanja ali hiše….(foto: steklarstvo-seliskar.net)

 

 

Vetrolovi

Vetrolove uporabljamo predvsem za večstanovanjske stavbe, skupne oziroma javne površine, zato so izdelani iz obstojnih aluminijskih profilov in termopan stekla. Sistem Odklepanje vrat v vetrolovu je lahko klasično ali avtomatsko, poleg tega pa vam nudimo sodobne varnostne sisteme na šifre ali na prstne odtise. Poskrbimo tudi za vgradnjo poštnih nabiralnikov.

Zimski vrtovi

Vsak zimski vrt je enkraten, originalen, unikaten in povsem prilagojen vašim zahtevam oziroma potrebam. Vse se začne izbiro ustrezne lokacije, nakar se določi vrsto zasteklitve, tip senčenja in oliko zračenja. V naši pestri ponudbi zimskih vrtov so najrazličnejše barve in  oblike ALU sistemov.

Električna dvižna okna

Posebnost naše ponudbe so električna dvižna okna, ki kljub zasteklitvam omogočajo, da kadarkoli  v hipu odpremo okno in tako zaprt prostor pretvorimo v prijeten zimski vrt.

Za zasteklitev brez motečih stekel izberite električna dvižna okna….(foto: steklarstvo-seliskar.net)

 

STEK-AL vam nudi trajne, praktične in kakovostne rešitve za večje ugodje vašega bivanja!

 

STEK-AL, steklarstvo in alu stavbno pohištvo
Drago Seliškar s.p.
Stara cesta 26
1351 Brezovica pri Ljubljani

Kontakti:
Tel: +386(0) 41 679 168
E-mail: drago.seliskar@gmail.com
Spletna stran: www.steklarstvo-seliskar.net

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.