Naslovnica Oglaševanje Steklarstvo Lekše

Steklarstvo Lekše

Avtor: Spletno Uredništvo

Steklarstvo za vse okuse in želje…

Steklarstvo za vse okuse in želje… (foto: pixabay.com) 

 

Pri Steklarstvu Lekše smo ob nastanku podjetja leta 1993 startali s klasičnim steklarstvom, a smo že dve leti kasneje pričeli tudi z lastno proizvodnjo PVC vrat in oken. Od tedaj se je zvrstilo veliko projektov, zadovoljnih strank in tudi prodajnih novosti.

Danes Vam tako v Steklarstvu Lekše nudimo proizvodnjo PVC oken, vrat in polic iz vrhunskih profilov nemške blagovne znamke KBE, različne obdelave stekla, posebne Termopan materiale za prenovo oken, razne vrste ogledal, okvirjanje slik in celo stekla za traktorje. Za vse naše prodajne artikle opravljamo montažo na terenu oziroma pri Vas doma.

V naši ponudbi so v ospredju vse vrste PVC stavbnega pohištva. Sodobna okna in vrata namreč dajejo pečat arhitekturi objekta, omogočajo energetski prihranek, skrbijo za zvočno in toplotno izolacijo, olajšajo vzdrževanje, zagotavljajo trajnost in vzdržljivost, pri tem pa so cenovno ugodna in okolju prijazna.

PVC okna

Med PVC okni so KBE okna nedvomno prava izbira. Ponašajo se z odlično toplotno izolacijo s faktorjem toplotne prevodnosti od 0,7 do 1,1 W/m2K (odvisno od debeline profila in zasteklitve) in z zvočno izolacijo (32dB). Na voljo so v skoraj neomejeni paleti barv in okrasnih elementov. Okenski krila in okvirji so ojačani z jeklenimi profili ter opremljeni z varnostnim okovjem, kar zagotavlja maksimalno protivlomno zaščito. PVC okna so izdelana iz šestkomornih profilov 88+ , v kombinaciji s troslojnim steklom so še bolj robustna in imajo temu primerno izjemno dolgo življenjsko dobo.

PVC okna imajo izjemno dolgo življenjsko dobo….(foto: freepik.com)

 

PVC police

Poleg montaže oken Vam nudimo tudi dobavo in montažo polic, tako da imate zagotovljeno kompletno storitev na enem mestu. Naše notranje police so iz obstojnega in za enostavno vzdrževanje primernega PVC materiala, na voljo pa so v beli barvi, ali v imitaciji granita oziroma marmorja. Podobno so naše zunanje police lahko iz granita ali iz aluminija.

PVC vrata

Tudi glede PVC vrat so najbolj pomembne karakteristike estetski videz, varnost, ekonomičnost in uporabnost. Sploh to velja za vhodna vrata, ki so obenem tudi vizitka vaše hiše. Tudi pri vratih Vam bo naša izjemno bogata izbira modelov in barvnih odtenkov omogočila, da se boste lahko poigrali s številnimi kombinacijami in nazadnje izbrali najbolj usklajeno z zunanjostjo objekta (ali pa morda najbolj originalno kombinacijo, da bodo vsi sosedi pokali od zavisti). Pri Vašem izboru imajo lahko pomembno vlogo tudi kombinacije polnila in stekla, ki jih prav tako prilagajamo vašemu okusu, ter cela vrsta dodatkov, kot so kljuke, trkala, poštni predali …

Zimski vrtovi

V zadnjih letih so zimski vrtovi postali vse bolj popularni. Ne glede na zunanje vremenske razmere (sonce, dež, sneg, veter.. ) namreč omogočajo povečanje površine Vašega bivalnega prostora, zagotavljajo ugodno počutje in nudijo maksimalen izkoristek dnevne svetlobe. Vaš dom bo tako še bolj prijeten in topel za bivanje. V Steklarstvu Lekše vam bomo najprej svetovali, potem bomo izdelali načrt, nazadnje pa bomo zimski vrt tudi kakovostno montirali in vam ga z zadovoljstvom predali v uporabo. Vse zasteklitve in ostale izolacijske elemente izdelujemo brez omejitve velikosti oken ali vrat, nudimo pa Vam tudi možnost montaže na ključ.

Komarniki

Z našimi komarniki na oknu boste mirni pred vsemi nadlogami v obliki insektov. Kot pri ostalih artiklih Vam tudi pri komarnikih ponujamo veliko različnih možnih kombinacij, sistemov pritrditve in načinov odpiranja. Rolo komarnik se podobno kot roleta navije v omarico, lahko pa se vgradi pred ali za roletnimi lamelami, medtem ko se fiksni komarnik pritrdi direktno na okenski okvir, nakar ga lahko po želji snamete in kasneje po potrebi spet enostavno postavite nazaj.

Rolete

V naš ponudbi so aluminijaste (ALU) in PVC rolete, ki jih nato glede na način montaže delimo na zunanje, nadokenske in podometne rolete. Vse rolete zagotavljajo dodatno zaščito pred zunanjimi zvočnimi, toplotnimi in ostalimi vplivi. Tako PVC rolete kot tudi aluminijaste rolete so Vam na voljo v sodobnih dizajnih in v različnih barvah, kar omogoča dinamično estetsko kombiniranje z vsakim oknom ali s fasado.

Rolete Vam lahko vgradimo že pri gradnji objekta, lahko Vam samo zamenjamo stare rolete z novimi, ali pa rešimo Vaše težave, ko so pri novogradnjah odprtine za okna nepravilnih oblik. Čeprav se tako PVC, kot tudi ALU rolete ponašajo z lepim videzom in imajo vsake svoje prednosti, Vam bodo strokovnjaki, tudi zaradi večje protivlomne varnosti, skoraj zagotovo priporočili ALU rolete. Aluminij je trdna in hkrati lahka kovina, pri naši aluminijastih roletnih profilih pa lahko izbirate kar med 12 različnimi barvami, medtem ko je površina lakirana in jo ni potrebno ponovno barvati.

Žaluzije

Notranje žaluzije so posebej primerne, ko se odločate med klasičnimi zavesami ali notranjimi žaluzijami za svoj dom ali poslovni prostor, saj so zelo enostavne za vzdrževanje in se zelo dobro obnesejo glede uravnavanja svetlobe. Z obračanjem palice lahko namreč lamele nastavimo tako, da prepuščajo želeno količino svetlobe, sicer pa jih dvigamo in spuščamo s pomočjo vrvice. Podobno lahko reguliramo tudi zunanje žaluzije. Slednje so izdelane iz kakovostnega aluminija, tudi zaradi večstopenjskega lakiranja pa so izjemno odporne proti UV žarkom ter vsem zunanjim vremenskim vplivom.

Nudimo Vam zunanje klasične žaluzije širine 25 mm in zunanje žaluzije ‘Krpan’ širine 50 ali 70 mm. Ker žaluzije polepšajo videz hiše ali vašega poslovnega objekta, je še posebej pomembno, da lahko v naši bogati ponudbi vedno najdete prav takšen barvni odtenek, da se popolnoma prilagal vašim željam.

Žaluzije polepšajo videz hiše ali poslovnega objekta….(foto: freepik.com)

 

Prav zaradi tega Vam na naši prenovljeni spletni strani nudimo tudi priročen digitalni konfigurator, prek katerega lahko sami ustvarjate najrazličnejše barvne in stilske kombinacije ter se tako na koncu precej lažje odločite. Če pa boste vseeno še vedno v dvomih, Vam prek naših naše dolgoletnih izkušnje nudimo tudi brezplačne strokovne nasvete.

Sicer v naši steklarski delavnici strankam še danes z veseljem uokvirimo sliko, naredimo traktorsko šipo ali klasično ogledalo, popravila in zasteklitve pa tudi za steklarski del naše ponudbe opravljamo tudi na terenu, oziroma pri vas doma.

Steklarstvo Lekše – kakovost, ustrežljivost, ugodne cene in hitra montaža!

 

Steklarstvo Lekše – Lekše Jože s.p.
Cesta bratov Milavcev 35
8250 Brežice

Kontakti:
Tel: +386(0) 7 496 17 47
Gsm: +386(0) 31 304 374
E-mail: steklarstvo.lekse@gmail.com
Spletna stran: www.steklarstvo-lekse.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 07:00 do 17:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.