Naslovnica Oglaševanje Marko instalacije s.p.

Marko instalacije s.p.

Avtor: Spletno Uredništvo

Elektro instalacije ki presežejo vaša pričakovanja….

Marko instalacije

Elektro instalacije ki presežejo vaša pričakovanja….(foto: freepik.com) 

 

Specializirano podjetje Marko instalacije s.p. obstaja od leta 2007. Sprva je bilo osredotočeno na področje jakotočnih elektro instalacij, v zadnjih letih pa strokovno posveča vsem zahtevnejšim električnim instalacijam – bazenskim strojnicam, avtomatizacijam najrazličnejših vrst objektov, toplotnim črpalkam, videofonom…

Nenehno sledimo novim trendom, spremljamo razvoj novih tehnologij in smo v koraku z vsemi novostmi na trgu, zato lahko uspešno dopolnjujemo naše znanje ter širimo področje naših aktivnosti. Poleg številnih in izjemno raznovrstnih elektro-storitev pa pomemben del naše ponudbe predstavlja LED razsvetljava.

LED svetila

Nudimo Vam bogat katalog LED svetil, v katerem so LED žarnice, vgradne svetilke, vgradne stropne svetilke, plafonjere, viseče luči, spoti( manjši reflektorji), stenske svetilke, vgradna LED svetila, vgradne stropne lučke, talna in zunanja LED svetila. Na voljo so številni modeli, nekateri tudi z možnostjo različnega obarvanja prostora in drugih svetlobnih efektov. Poigravanje s svetlobo in barvami lahko prav vsak notranji ali zunanji ambient spremeni v nekaj čudovitega.

Marko instalacije 1

Na voljo imamo številna LED svetila….(foto: pixabay.com)

 

Elektro-instalacije v objektih vseh vrst

Naša ponudba elektro-storitev vedno predvideva vse korake od izdelave strokovnega načrta do postavitve instalacije, pa tudi njen funkcionalni preizkus, sodelovanje z elektro distributerjem v primeru izdelave novega priključka ter posebej pomembno izobraževanje uporabnika o uporabi elektro-instalacije. K vsemu temu spadajo tudi elektro- meritve ter priprava enostavne grafične sheme omarice. Tako boste točno vedeli, katera varovalka je namenjena čemu, kar je posebej pomembno, če pride do težav z vašimi aparati ali z električnim omrežjem.

Računalniške mreže

Danes praktično vsa podjetje za svoje uspešno delovanje potrebujejo kakovostne računalniške mreže, saj je v večini celotno poslovanje povezano s spletom, potrebna pa je tudi učinkovita medsebojna povezava. Tako kot pri ostalih storitvah Vam tudi pri izdelavi računalniške mreže svetujemo, nato skupaj z vami izdelamo načrt in nazadnje računalniške mreže tudi vzpostavimo ter preverimo. A s tem še nismo končali, saj Vam nudimo tudi servis in podporo za računalniške mreže.

Pametne instalacije

Pametne inštalacije so čedalje bolj pomemben del našega vsakdanjega življenja, saj nam omogočajo prihranek na energiji, času in denarju, poleg tega pa je Vaše bivanje še bolj varno in udobno. Tako Vam bodo pametne inštalacije omogočile, da na daljavo brez nobenega napora poskrbite za segrevanje in ohlajanje doma, pisarne ali kleti, za zapiranje oken, uravnavanje jakost svetlobe in še marsikaj. Pametne inštalacije danes niso le praktične in učinkovite, ampak so tudi cenovno dostopne. Tudi glede teh inštalacij najprej opravimo ogled, Vi nam zaupate svoje želje, nato pa sledi priprava načrta, izvedba pametne inštalacije in za konec tudi njen test.

Bazenska tehnika in kotlovnice

Med zahtevnejše električne instalacije, ki jih izvajamo, sodijo tudi bazenske strojnice oziroma strojarne. Bazenska tehnika vključuje izdelavo in priklope vseh elementov v bazenski strojnici, za učinkovito delovanje bazena pa vam poleg bazenske tehnike nudimo tudi vzdrževanje bazenskega sistema. Podobno velja za kotlovnice.

Marko instalacije 2

Bazenska tehnika sodi med zahtevnejše električne instalacije….(foto: freepik.com)

 

Potrebujete zanesljivo, učinkovito in kakovostno elektro-instalacijo? Mi smo pravi odgovor za Vas.

 

Marko Instalacije, Marko Starman S.P.
Prade – cesta XVI 30
6000 Koper

Kontakti:
Tel: +386(0) 51 385 586
E-mail: info@svetila-led.com
Spletna stran: www.svetila-led.com

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.