Naslovnica Oglaševanje Elektro ZRIM – za pravilno delovanje elektro inštalacij

Elektro ZRIM – za pravilno delovanje elektro inštalacij

Avtor: Spletno Uredništvo

Ključni element vsakega objekta je elektrika….

Elektro ZRIM za pravilno delovanje elektro inštalacij

Smo vrhunski elektro inštalaterji….(foto: elektro-zrim.si) 

 

V današnjem času si skoraj nobeden izmed nas ne zna predstavljati življenja brez televizijskega ali radijskega sprejemnika, telefona in računalnika oziroma življenje brez ustrezne razsvetljave prostora. Za nemoteno uporabo sodobnih naprav, je potrebna pravilna električna inštalacija, ki naj jo izvede vrhunski strokovnjak iz podjetja Elektro Zrim.

Elektro Zrim je podjetje s sedežem v Tišini. “Stari” smo malo več kot 20 let in nudimo profesionalne storitve na področju elektroinštalacij. Storitve nudimo vsem strankam na področju  pomurske in štajerske regije, vendar to naj ne bo ovira, da nas ne kontaktirate tudi iz drugih koncev naše države. Pri nas kilometri ne predstavljajo nobenega problema, saj z veseljem pridemo tudi v bolj oddaljene regije.

Naše obširno in strokovno znanje, konkurenčne cene, spoštljiv in prijazen odnos do stranke ter bogata ponudba storitev, so nam pripomogli, da se danes lahko “pohvalimo” z večjim številom zadovoljnih strank. Storitve nudimo na stanovanjskih kot tudi na gospodarskih objektih. Pa naj bodo to novogradnje ali pa adaptacija že obstoječega objekta.

Dovolite nam, da vam “na kratko” predstavimo našo raznoliko ponudbo. Za izvedbo kot tudi meritve električnih inštalacij, bi lahko rekli, da je to naša “paradna disciplina”. Radi bi poudarili, da je tukaj že pred samim začetkom gradnje ali adaptacije, ključnega pomena vaše sodelovanje z arhitektom oziroma projektantom.

Z natančnim in profesionalno izdelanim načrtom kako bo potekala računalniška mreža, boste opravili več kot polovico dela. Za preostalo polovico, pa nas kontaktirajte, saj nudimo strokovno vzpostavitev računalniške mreže v vseh fazah. Odpravljamo pa tudi težave na že obstoječih računalniških mrežah.

Elektro ZRIM za pravilno delovanje elektro inštalacij 1

Profesionalno izdelan načrt računalniške mreže, bo opravil več kot polovico dela…(foto: freepik.com)

 

Zdaj ko računalniška mreža deluje brezhibno, pridejo na vrsto inteligentne inštalacije. To vrstne inštalacije poskrbijo za razsvetljavo, nemoteno delovanje avdio-video sistema, ogrevanje, protipožarno zaščito in še mnogo drugih stvari.

Izvedbo protipožarnih sistemov boste tudi našli v naši ponudbi. Težko boste namreč našli objekt kateri nima ustreznih protipožarnih sistemov, ki imajo funkcijo zaščite ljudi in premoženja.

K že tako bogati ponudbi smo dodali tudi dela na področju razsvetljave (izvedba in vzdrževanje), izvedbo kot tudi meritve strelovodov, montaža domofonov in montaža videodomofonov, montaža novoletnih lučk na javnih površinah ter druga višinska dela.

Elektro ZRIM za pravilno delovanje elektro inštalacij 2

Tudi javna razsvetljava je v našem delokrogu….(foto: elektro-zrim.si)

 

Elektro Zrim – najboljše elektro inštalacije po konkurenčni ceni!

 

Elektro Zrim d.o.o.
Gederovci 13
9251 Tišina

Kontakti:
Tel: +386(0) 41 818 227
E-mail: info@elektro-zrim.si
Spletna stran: www.elektro-zrim.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.