Naslovnica Trendi Start nove sezone oddaje Ta teden z Juertom Godlerjem

Start nove sezone oddaje Ta teden z Juertom Godlerjem

Avtor: Spletno Uredništvo
Pojutrišnjem, v četrtek, 23. februarja, se ob 21. uri na Planet pričenja nova sezona satirične oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’. To bo že 17. sezona po vrsti, oddaja pa ostaja zvesta svoji dosedanji zasnovi, ki se je izkazala za zelo uspešno, saj je oddaja zelo priljubljena med gledalci.
Start nove sezone oddaje Ta teden z Juertom Godlerjem

Jure Godler bo imel tudi novi sezoni polne roke dela (foto: PR Planet TV)

Oddaja ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’ se vrača in sicer bo prvo dejanje nove sezone na sporedu v četrtek, (23. februarja) ob 21. uri. S Planet TV napovedujejo, da bo tudi ob svoji 17. sezoni, ostala kritično, satirično in humoristično nastrojena. Pregled celotedenskega dogajanja na političnem in družbenem prizorišču v Sloveniji in tujini bo še naprej hkrati skrbela za smeh in tudi za kakšen resen pomislek.

»Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem je bila v osmih letih predvajanja tudi večkrat nagrajena, pohvali se lahko tako z viktorjem kot z dvema nagradama žaromet za najbolj nabrušen TV-jezik ter za najboljšega voditelja TV-oddaje,« so najavili s Planet TV in spomnili še na ostale aktualne oddaje. Tako bo v četrtek pred povratkom Godlerja ob 20. uri na Planetu komentatorska oddaja ‘Poroka na drugi pogled’.

V tej oddaji komentirajo dogajanje v najbolj resničnostnem šovu ‘Poroka na prvi pogled’, ki je na programu od ponedeljka do srede ob 21. uri. Poleg tega je od ponedeljka do srede ob 20. uri na vrsti kviz Kolo sreče, medtem ko je kviz Milijonar na sporedu ob sobotah ob 20. uri. Za prihajajočo soboto (25. februarja) pa napovedujejo dve TV-premieri in sicer bosta to akcijski triler ‘Sicario: Onkraj zakona’ ter nagrajena kriminalna drama ‘Trije plaketi pred mestom’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.