Naslovnica Gospodarstvo Start akademije za digitalno trženje turističnih produktov

Start akademije za digitalno trženje turističnih produktov

Avtor: Spletno Uredništvo

Jutri se pričenja letošnja Akademija za trženje v turizmu, ki bo letos namenjena procesom digitalizacije, oglaševanja in trženja v turizmu, s posebnim poudarkom na aktualnemu dogajanju v zvezi s pandemijo koronavirusa. Projekt so poimenovali Digitalna akademija. Po lanski premierni izdaji tega projekta, za katerim stoji Slovenska turistična organizacija (STO), letos program obsega 7 dni digitalnega izobraževanja in dodaten, zaključni dan.

Start akademije za digitalno trženje turističnih produktovTudi SUP-anje lahko ob primerni promociji postane turistični hit (foto: FB STO)

 

Slovenska turistična organizacija (STO) bo jutri pričela z drugo izvedbo ‘Akademije za trženje v turizmu’ in sicer s prvim letošnjim tematskim segmentom – ‘Digitalno akademijo’. Na njej bodo se bodo sodelujoči skupaj z mednarodnimi strokovnjaki in z mentorjem Andražem Štalcem podrobno posvetili digitalnemu marketingu, predvsem optimizaciji spletnih nastopov in oglaševanj.

»Program bo vsakič vseboval teoretični uvod, potem pa bodo udeleženci poglobljeno delali na svojih primerih. Letošnja Digitalna akademija je torej namenjena tistim ‘digitalcem’, ki delajo z lastnimi komunikacijskimi orodji, poznajo njihovo delovanje in snujejo digitalne kampanje ter berejo analitiko,« pojasnjujejo s STO in pri tem dodajajo, da je predvideni program prirejen aktualnemu dogajanju glede pandemije koronavirusa.

Sicer je Akademija lepa priložnost usmerjenega usposabljanja partnerjev turističnega gospodarstva za letošnjo jesen in zimo, saj je namenjena pridobivanju in poglabljanju znan s področja turizma. Program akademije združuje različne oblike seminarjev, interaktivnih delavnic in spletnih dialogov, zajema pa sedem izobraževalnih dni, ki se bodo enkrat tedensko zvrstili v septembru, ter za konec poseben zaključni dogodek, ki bo na vrsti 13. novembra.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.