Naslovnica Trendi Sredi januarja se obeta nov visokoproračunski VOYO original

Sredi januarja se obeta nov visokoproračunski VOYO original

Avtor: Spletno Uredništvo
Kmalu po novoletnih praznikih, natančneje 13. januarja, se na programu oz. spletni videoteki VOYO napoveduje velika novost. Gre za novo visokoproračunsko VOYO serijo, ki so jo poimenovali ‘Gospod profesor’. Zgodba govori o karizmatičnem profesorju Samu Demšarju, ki navidezno neukrotljivim dijakom zelo uspešno pomaga pri premagovanju življenjskih ovir.
Profesor Samo in njegovi učenci (foto: Urša Premik/VOYO)

Na program oziroma v spletni arhiv VOYO kmalu prihaja nova slovenska serija ‘Gospod profesor’. Nova serija se bo tako pridružuje pestri ponudbi VOYO originalov, sicer pa je že nekaj let znano, da največja zasebna medijska družba PRO Plus v strategiji programa VOYO krepi prav originalne slovenske vsebine. Tako hkrati nenehno povečuje podporo slovenskemu produkcijskemu prostoru, ki bi sicer deloval precej težje.

‘Gospod profesor’ pa je obenem tudi serija, ki se lahko pohvali z doslej najvišjim proračunom na slovenskem televizijskem trgu, kar je v korona-časih še toliko bolj pozitivno izstopajoče. Nova serija govori o karizmatičnem profesorju Samu Demšarju, ki navidezno neukrotljivim dijakom pomaga pri premagovanju njihovih prvih resnih življenjskih ovir. Pedagoga, profesorja kemije in fizike Sama igra Jure Henigman.

»Gospod profesor je serija z močno epizodno strukturo. Vsaka epizoda je samostojna in se osredotoča ne eno zgodbo, ki jo spremljamo od začetka do njene končne razrešitve. V središču je tako z vsako zgodbo nova dijakinja ali dijak s svojo osebno ali družinsko zgodbo. V serijo že v prvi epizodi kot glavni lik vstopi Tina Vrbnjak, ki upodablja strogo, a sočutno učiteljico slovenskega jezika Klavdijo Jaklič,« razkriva napovednik.

Tako bo vsako epizodo serije ‘Gospod profesor’ zaznamovala nova osrednja tema, ki bo odstirala tabuje sodobne družbe in načenjala pereča vprašanja o življenjskih težavah, s katerimi se vsakodnevno soočajo dijakinje in dijaki Samovega razreda. V seriji igrajo še Maks Draskobler (Tomi), Lovro Žunič (Rok), Tine Ugrin (Tibor), Leon Pučnika (David), Ivan Vastl (Martin), Lea Ćumurdžić (Lili), Vesna Ponorac (Rebeka), Klara Kuk (Pia) in številni drugi.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.