Naslovnica Trendi Spektakularen božični večer na TV Slovenija

Spektakularen božični večer na TV Slovenija

Avtor: Spletno Uredništvo
Tudi na TV Slovenija za božično noč obeta poseben program. Tokrat bosta na primer prvič skupaj v duetu zapela zimzelena Helena Blagne in Jan Plestenjak, napoveduje pa še marsikaj zanimivega, a so na Službi za komuniciranje RTV Slovenija kar skrivnostni.
Jan Plestenjak in Helena Blagne v premiernem skupnem duetu (foto: Adrian Pregelj/RTV SLO)

Televizija Slovenija je, podobno kot vse druge večje postaje, tudi letos za božično noč pripravila poseben program. Tokrat so kot največjo novost napovedali skupni nastop v duetu, ko bosta v paru zapela Helena Blagne in Jan Plestenjak. Nastop bo zanimiv, pa ne le zato, ker sta Jan in Helena med največjimi imeni slovenske komercialne glasbe, ampak tudi zato, ker še nikoli nista zapela skupaj.

“To se bo zgodilo prvič v oddaji Božična noč na Televiziji Slovenija, ki si jo boste gledalci s Prešernovega trga in v živo iz studia 2 Televizije Slovenija lahko ogledali v petek, 24. decembra, ob 20. uri na TV SLO 1. Helena Blagne, ki bo gledalce tudi letos pozdravila v vlogi gostiteljice, bo skupaj z glasbenimi gosti v središču praznično okrašene prestolnice prepevala najlepše božične uspešnice.

Za primerno glasbeno kuliso bosta poskrbela Simfonični orkester RTV Slovenija in tudi Otroški pevski zbor RTV Slovenija,” pravijo na Službi za komuniciranje RTV Slovenija, kjer pa so glede ostalih gostov kar presenetljivo skrivnostni. Tako naj bi na primer v petek prisluhnili tudi operni divi, ki je že pela v največjih opernih hišah sveta in z največjimi opernimi zvezdniki, a niso razkrili, za koga gre.

Prav tako naj bi nastopili glasbenik mlajše generacije, ki bo ob klavirju prepeval božični hit o zlomljenem srcu, ena od popularnejših pevk v regiji, ki skupaj z božičnim voščilom prinaša pesem s sporočilom o miru, v živo pa se bodo oglasili še številni gostje, vsak s svojo božično zgodbo in s svojimi spomini. Poleg tega bodo lahko gledalci voščili v živo, najmlajši bodo lahko poklicali Božička, obet pa se tudi poseben izbor najlepših jaslic…

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.