Naslovnica Gospodarstvo Slovensko zastopstvo tudi letos na nepremičninsko-investicijskem sejmu

Slovensko zastopstvo tudi letos na nepremičninsko-investicijskem sejmu

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenija je tudi letos prisotna na največjem evropskem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2018 v Münchnu. Od danes do srede (10. oktobra) bo na svojem razstavnem prostoru v osrednji hali B2 skupaj s sorazstavljavci tujim investitorjem predstavljala različne investicijske priložnosti v Sloveniji.

Expo Real 2017a 1Prizor s slovenskega razstavnega prostora na lanskem sejmu Expo real (foto: Javna Agencija SPIRIT SLOVENIJA)

 

Investicijsko-nepremičninski sejem EXPO REAL v Münchnu poteka že od leta 1998 ter velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije. Letos naj bi se na 64.000 kvadratnih metrih v šestih sejemskih halah predstavljalo več kot 2000 razstavljavcev. Javna agencija SPIRIT Slovenija pod svojo tržno znamko InvestSlovenia že vrsto let aktivno sodeluje na podobnih, posebej izbranih investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini.

Na ta način agencija izvaja aktivno promocijo slovenskega investicijskega okolja tudi preko predstavitev zanimivih investicijskih projektov na specializiranih sejmih v tujini. V času sejma EXPO REAL 2018 v Münchnu bo potekal bogat konferenčni program z več kot 500 uglednimi govorci, sejem pa v povprečju obišče več kot 40.000 obiskovalcev. Lani je bilo tako na primer obiskovalcev 41.775, prišli pa so iz 75 držav.

SPIRIT Slovenija je v začetku junija objavil javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupno slovensko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2018. Tako se te dni na 88 kvadratnih metrih prenovljenega slovenskega razstavnega prostora v hali B2 svoje investicijske projekte predstavljajo Mariborska razvojna agencija in RRA Koroška, Razvojna agencija ROD Ajdovščina, Raiffeisen leasing d. o. o., ABC nepremičnine d. o. o. in celo DUTB d. d.  

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.