Naslovnica Gospodarstvo Slovensko zadovoljstvo s prvim nastopom na sejmu Eurobike

Slovensko zadovoljstvo s prvim nastopom na sejmu Eurobike

Avtor: Spletno Uredništvo
Pred dnevi je skupina slovenskih podjetij prvič razstavljala na sejmu Eurobike 2023, ki je potekal v Frankfurtu. Slovenska podjetja so se izkazala s skupno predstavitvijo in z inovativnimi izdelki, tudi sama pa so bila na koncu zelo zadovoljna s poslovnim izplenom.
Slovensko zadovoljstvo s prvim nastopom na sejmu Eurobike

En od bolj nenavadnih koles, oz. triciklov na letošnjem sejmu Eurobike (foto: FB Eurobike)

Letos je javna agencija Spirit Slovenija prvič pripravila skupni nastop slovenskega gospodarstva na sejmu Eurobike in sicer na pobudo samih podjetij. Letošnji sejem Eurobike2023 v nemškem Frankfurtu je bil že 31. po vrsti, dogodek pa velja za enega najpomembnejših kolesarskih sejmov na vsem svetu, ne le v Evropi. Na sejmišču se je letos predstavilo več kot 1900 razstavljavcev iz 62 držav.

Pod okriljem agencije Spirit Slovenija so tokrat tam razstavljala slovenska podjetja Berk-Vehovar kompoziti, Comtron, Cult, Domel, Noordung, Sinter Ljubljana in Turna. »Razstavni prostor je obiskovalce navdušil s številnimi inovativnimi izdelki, med katerimi so še posebej izstopali Rog Pony zložljivo 20-palčno mestno kolo, zaklenilnica za shranjevanje in polnjenje koles ter nov sistem za električna kolesa, ki združuje motor, baterijo in upravljalnik.

Poleg tega so bili predstavljeni tudi drugi izdelki, kot so nova serija e-koles ‘eCult’, kolesa ‘Noordung First Edition’, inovativna multifunkcionalna elektronska naprava ‘Noordung Boombox’, novo orodje za utekanje zavornih oblog ter nova linija kolesarskih sedežev, kolo domače izdelave in kolekcija povsem novih kolesarskih čevljev podjetja Berk-Vehovar kompoziti,« so pojasnili s Spirit Slovenija.

Vsako od na sejmu prisotnih slovenskih podjetij je torej imelo svoje prodajne adute v obliki inovativnih izdelkov, ki so tako ali drugače povezani s kolesarstvom. Vseh osem slovenskih podjetij je bilo na koncu sejemskega dogodka zelo zadovoljnih s poslovnim izplenom, zato se prihodnje leto obeta še večje zanimanje za udeležbo.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.