Naslovnica Gospodarstvo Slovenski turistični giganti na sejmu avtobusnega turizma v Kölnu

Slovenski turistični giganti na sejmu avtobusnega turizma v Kölnu

Avtor: Spletno Uredništvo

Predstavniki slovenskega turizma se bodo sredi tedna udeležili tradicionalnega sejma avtobusnega turizma za skupine, ki ga organizira Evropsko združenje avtobusnih prevoznikov v turizmu. Na njemu se bo predstavilo enajst večjih slovenskih podjetij, ki delujejo v gospodarski panogi turizma. 

Slovenski turistični giganti na sejmu avtobusnega turizma v KölnuPortoroški Casino je bil od nekdaj bolj naklonjem italijanskemu tržišču kot pa nemškemu, saj Italijani precej raje hazardirajo kot pa Nemci (foto: SJ) 

 

V nemškem Kölnu bo jutri in pojutrišnjem teden potekala letošnja izvedba sejma avtobusnega turizma za skupine, ki ga organizira Evropsko združenje avtobusnih prevoznikov v turizmu – RDA. V združenje RDA je včlanjenih kar 3.000 podjetij iz 40-ih držav. Osnovna prednost članstva je razvoj poslovnih odnosov z ostalimi člani RDA iz različnih segmentov turističnega gospodarstva – turističnimi operatorji, potovalnimi agencijami, nacionalnimi in regionalnimi turističnimi organizacijami, hoteli ter ponudniki ostalih turističnih storitev.

“Članstvo predstavlja veliko možnosti za konkretne poslovne priložnosti in skrbi za sveže informacije o trendih, svetuje, izobražuje, lobira, odpira nove trge za avtobusni turizem, najbolj pomembna pa je organizacija RDA Workshopa oziroma RDA borze. Sejem bo potekal v obliki poslovnih srečanj s konkretnimi pogovori za sodelovanje,” so pojasnili pri Slovenski turistični organizaciji (STO), ki je organizirala predstavitve slovenskih podjetij v Nemčiji.  

Skupen nastop na slovenskem razstavnem prostoru bo potekal na prostoru, ki meri okrog sedemdeset kvadratnih metrov, na borzi RDA 2019 pa se bodo predstavili Terme Krka, Hit Alpinea Hoteli Kranjska Gora, Sava Hoteli & Resorts, Palma Travel, Postojnska jama & hotel Jama, Rogaška Hoteli & Roi Medico, Kompas, Terme Dobrna, Unitur, Lifeclass hoteli & Spa in Hiša penin Frangeš. Za animacijo poslovnih obiskovalcev na stojnici bo letos skrbela Hiša penin Frangež iz Gornje Radgone.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.