Naslovnica Šport Slovenija že diha z nogometaši, jutri prvič proti Armeniji

Slovenija že diha z nogometaši, jutri prvič proti Armeniji

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska nogometna reprezentanca se od prejšnjega tedna na Brdu pri Kranju pripravlja na nastop na bližnjem Evropskem prvenstvu. Med treningi ima ekipa predvidenih veliko vzporednih aktivnosti, saj se vrstijo pomembni obiski in pokroviteljske obveznosti. Že jutri pa bo na vrsti prva prijateljska tekma proti Armeniji.
Slovenija že diha z nogometaši, jutri prvič proti Armeniji

Slovenska reprezentanca na enem od treningov v centru NZS na Brdu pri Kranju (foto: FB NZS)

Slovensko člansko nogometno reprezentanco je v protokolarnem objektu Grad Brdo v neposredni soseščini baze Nogometne zveze Slovenije sprejela Predsednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar, že pred tem je ekipo na treningu obiskal predsednik Vlade RS Robert Golob, nazadnje pa so včeraj varovanci selektorja Matjaža Keka dočakali še tretji zaporeden pomemben obisk – s strani najmlajših navijačev.

Otroci so si ogledali nedeljski trening reprezentance in jo pozdravili z glasnim aplavzom, predvsem pa so lahko dobili avtograme in se fotografirali s svojimi junaki. Slovensko izbrano vrsto jutri ob 18. uri v Stožicah čaka prva pripravljalna tekma proti Armeniji, v soboto (8. junija) pa na isti stadion že ob 15. uri prihaja še Bolgarija. Slovenija se bo na Euru 2024 16. junija v Stuttgartu srečala z Dansko, 20. junija v Münchnu s Srbijo in 25. junija v Kölnu z Anglijo.

NZS pa je objavila, da bodo v času Evropskega nogometnega prvenstva v Ljubljani, Mariboru, Kopru in tudi v Brežicah organizirani ogledi srečanj na prostem. V Ljubljani bo veliki zaslon med 14. junijem in 14. julijem stal na Pogačarjevem trgu, v Mariboru bo ekran postavljen na Grajskem trgu, v Kopru bo navijačem namenjen Ukmarjev trg tik ob morju, licenco za ogled tekem pa je dobilo tudi Mesto Brežice, a še ni znano, kje v mestu bodo postavili ekran.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.