Naslovnica Oglaševanje Slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p.

Slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p.

Avtor: Spletno Uredništvo

Zaključna gradbena dela so naša “specialiteta”……

Slikopleskarstvo Matej Stipančević s

Ko rabite specialista za zaključna gradbena dela, smo tukaj za vas….(foto: pixabay.com) 

 

Slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p. je podjetje, ki je specializirano za izjemno široko paleto zaključnih del v stanovanjskih, poslovnih in javnih objektih. Podjetje obstaja od leta 2011, že od prvega dneva poslovanja pa sta naši osnovni vodili profesionalen odnos do klientov ter hitra in vrhunska izvedba vseh del.

Področja našega delovanja delimo na tri večje skupine – slikopleskarska dela, polaganje talnih oblog in suhomontažna dela. Strankam smo vedno na voljo z našimi bogatimi delovnimi izkušnjami in nasveti, predvsem pa jim znamo prisluhniti, da bi nato resnično izpolnili vsa njihova pričakovanja.

SLIKOPLESKARSKA DELA

Že ime podjetja Slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p. razkriva, da smo štartali prav s pleskanjem, oziroma je bilo slikopleskarstvo naša prva specializacija. Po letih uspešnega delovanja in zadovoljnih strank Vam lahko danes nudimo vse – od najbolj enostavnih slikopleskarskih posegov pa do poslikav sten in umetniško zahtevnih zaključnih opleskov.

Posvečamo se različnim vrstam notranjih in zunanjih površin – stenam, stropom, fasadam, napuščem, vratom in oknom, ograjam in konstrukcijam… Za prostore, ki so namenjeni šolskim, zdravstvenim ali živilsko predelovalnim dejavnostim, uporabljamo posebno odporne barve oziroma materiale v skladu s specifikami zakonodaje.

Proces pleskanja se prične s pripravo vseh površin. Najprej poiščemo morebitne razpoke, luknje in ostale skrite poškodbe, jih pokitamo in pobrusimo. Za večja odstopanja uporabljamo bandažno mrežico ali akrilno tesnilno maso, bolj občutljive točke (npr. okrog stenskih stikal) pa še dodatno zaščitno obdelamo.

Podlaga, na katero bomo nanašali barvo, mora biti povsem čista. Čiste pa morajo ostati tudi vse sosednje površine in vsi predmeti v bližini, zato za vse, kar ni moč odmakniti, zavarujemo z zaščitno folijo. Šele, ko je vse ostalo pripravljeno, lahko začnemo s pleskarskimi deli.

Ponujamo pa Vam barvanje posameznih sten in stropov ter tudi celih stanovanj, fasad in hiš, oziroma vseh vrst poslopij. Poleg tega so v naši bogati ponudbi storitev dekorativno pleskarstvo, barvanje in zaščita napuščev, barvanje masivnih vrat, oken, raznih konstrukcij…

POLAGANJE TALNIH OBLOG

Drugi osrednji segment naših delovnih aktivnosti se nanaša na tla in sicer gre za polaganje talnih oblog. Seveda Vam tudi na tem področju ponujamo številne različne vrste materialov, ki jih lahko uporabimo pri polaganju.

Vsekakor morajo biti talne obloge obstojne in kompaktne, nuditi morajo izolacijo (toplota, vlaga, hrup, tresljaji), poleg tega pa morajo zadostovati tudi estetskim kriterijem in se lepo vklapljati v ambient, kjer bodo postavljene.

V naši izjemno široki ponudbi so polaganje klasičnega parketa, maloformatnega gotovega parketa, masivnega parketa, kant parketa (industrijskega parketa), talnih letev, laminatov, posebnega parketa za talno gretje,vinilnih talnih oblog, notranjih in celo zunanjih lesenih podov.

Poleg polaganja vseh teh različnih sort talnih oblog izvajamo tudi vzporedne aktivnosti, kot so brušenje, ravnanje in kitanje parketa, prenove oljenega parketa, odprave poškodb in odstopanj na talnih oblogah…

Tako velika izbira različnih materialov Vam sproti omogoča tudi pestro izbiro barv, vzorcev in dimenzij talnih oblog.

Slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p. 1

Vse naše talne obloge so kompaktne in dolgo obstojne….(foto: pixabay.com)

 

SUHOMONTAŽNA DELA

Tretji obširnejši sklop dejavnosti podjetja Slikopleskarstvo, Matej Stipančević s.p. so suhomontažna dela. Enako kot za področji slikopleskarstva in talnih oblog je tudi tu naša primarna strokovna skrb namenjena kakovostni izvedbi in zadovoljstvu strank.

V naši ponudbi boste našli vse klasične vrste suhomontaž, kot so postavitev spuščenih oz. znižanih stropov, postavitev pregradnih sten, polaganje mavčnih plošč in oblaganje sten z le-temi, izdelava modernih mansard, postavitev suhomontažnih napuščev…

Slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p 2

Vse vrste suhomontažnih storitev opravimo kvalitetno in profesionalno….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Sicer vsem našim strankam nudimo svetovanje tudi glede slikopleskarskih del in polaganja talnih oblog, vendar je glede suhomontažnih del najbrž še najbolj pomembno, da se s stranko najprej pogovorimo, podrobno preučimo njene želje, se posvetujemo in izdelamo strokovni načrt predvidenega posega.

Slikopleskarstvo Stipančević – vse, ampak zares čisto vse, za vaše stene, strope in tla.

 

Slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p.
Zalarjeva cesta 52 a
1353 Borovnica

Kontakti:
Tel: +386 (0) 41 839 015
E-mail: matej.stipancevic@siol.net

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.