Naslovnica Gospodarstvo Sledi promocija za tržišča Francije in držav Beneluxa

Sledi promocija za tržišča Francije in držav Beneluxa

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenska turistična organizacija nadaljuje s svojimi aktivnostmi, ki pa so prilagojene trenutnim zdravstvenim razmeram. Tako so nazadnje izpeljali virtualno turistično delavnico, ki je bila namenjena promociji turistične ponudbe Slovenije poslovnim partnerjem na trgu Združenega kraljestva in Irske. Tej delavnici bosta v naslednjih dneh sledili še podobni delavnici za trge držav Beneluxa, za Francijo in za države Višegrajske skupine.

Po promociji za Britansko otočje sledi promocija Slovenije za Francijo in države Beneluxa (foto: LBM1948/commons.wikimedia.org)

 

Slovenska turistična organizacija (STO) je nazadnje izpeljala virtualno turistično delavnico, ki je bila namenjena promociji turistične ponudbe Slovenije na trgu Združenega kraljestva in Irske. Delavnico so poimenovali ‘Feel Sloveni@ Business date’, udeležili pa so se je številni zainteresirani britanski in irski organizatorji potovanj ter tudi slovenski ponudniki. Skupno je sodelovalo več kot 50 podjetij.

S STO so pojasnili, da j bilo od tega približno polovica predstavnikov podjetij iz ZK in Irske, preostali udeleženci pa so zastopali slovenska turistična podjetja – od lokalnih turističnih organizacij, hotelirjev, do agencij, turističnih atrakcij in drugih podjetij. »Tekom dogodka, ki je trajal od 11. do 16. ure, je bilo med poslovnimi partnerji izvedenih več kot 200 video sestankov.

Združeno kraljestvo predstavljala enega izmed ključnih emitivnih trgov slovenskega turizma in s tovrstnimi dogodki STO omogoča predstavnikom slovenskega turističnega gospodarstva vzdrževanje kontakta s poslovnimi partnerji ter možnosti za vzpostavitev novih povezav na trgu,« so še dejali  s STO.

Sicer pa že pojutrišnjem, 3. decembra, sledi virtualni dogodek ‘Feel Sloveni@ Business Date’ za države Beneluxa (Nizozemske , Belgija, Luksemburg) in za trg Francije. 16. decembra bo na sporedu še podoben dogodek za tržišča srednjeevropskih držav Višegrajske skupine (Madžarska, Poljska, Češka in Slovaška).

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.