Naslovnica Oglaševanje Servis Šetina – popravilo gospodinjskih strojev in aparatov

Servis Šetina – popravilo gospodinjskih strojev in aparatov

Avtor: Spletno Uredništvo

Specialisti za popravilo vaših gospodinjskih strojev in aparatov….

Vsakomur je jasno, da so gospodinjski stroji in električni aparati komoditeta, katere resničnega pomena se zavemo šele tedaj, ko nenadoma več ne delujejo. In tedaj moramo pomislit tudi na varnost, saj gre za naprave, ki ob nestrokovnem ravnanju lahko hitro postanejo tudi nevarne. Tedaj napoči čas za Servis Šetina.

Servis Šetina je specializirano podjetje, v katerem se že od leta 1996 ukvarjamo s popravili gospodinjskih strojev in aparatov. Že na začetku smo se odločili, da se posvetimo izključno vrhunski kakovosti na tem področju, zato smo hitro postali pooblaščen servis za najbrž najbolj prepoznavni, kvalitetni in tudi obenem prestižni nemški blagovni znamki na tem področju BOSCH in SIEMENS.

Velja še dodati, da pri našem delu v vlogi uradnega servisa, ki je pooblaščen za produkte BOSCH-a in SIEMENS-a, zelo dobro sodelujemo z avtoriziranim generalnim uvoznikom obeh blagovnih znamk za Slovenijo – podjetjem BSH Hišni aparati d.o.o., Nazarje.

UGODNOSTI

Ker je Servis Šetina že dolgo uradni pooblaščeni servis za proizvajalca BOSCH in SIEMENS, lahko za vas, naše stranke, nudimo vrsto ugodnosti, ki jih drugi ne morejo. Prva je seveda ta, da lahko kupci artiklov obeh podjetij pri nas uveljavljajo garancije za gospodinjske stroje in aparate obeh blagovnih znamk.

Poleg tega vam nudimo originalne, tovarniško odobrene rezervne dele, ki so preizkušeni in zanesljivi, predvsem pa so zelo poceni, če že ne kar najcenejši na tržišču. Ker smo pooblaščen servis in vgrajujemo izključno te originalne rezervne dele, ki jih dobavlja uvoznik neposredno, vam lahko namreč takoj ponudimo 23-odstoten popust.

To pa še zdaleč ni vse, saj poslovanje Servisa Šetina že 25 let temelji tudi na pravem odnosu do klientov. Zato vam poleg vseh klasičnih popravil in servisiranja nudimo še brezplačno svetovanje, pomoč pri nakupu, priklope, …

Servise hišnih aparatov opravljamo predvsem na terenu, tako da vam razen telefonskega klica ali e-sporočila ni potrebno storiti prav ničesar – obiskali vas bomo z našim službenim vozilom in vse ostalo storili sami.

Na voljo smo vam tudi za personalizirano naročanje, saj naš klicni center deluje vsak dan od 7. ure zjutraj pa vse do 20. ure zvečer (razen ob nedeljah in praznikih). Sicer pa je naš delovni čas vsak delavnik od 8.00 do 17.00.

BOSCH

Servis Šetina je uradni pooblaščeni servis za proizvajalca električne opreme znanega proizvajalca BOSCH, natančneje za gospodinjske stroje in vse različne aparate blagovne znamke BOSCH, ki jih je res ogromno, saj so namenjeni najrazličnejšim vrstam domače uporabe.

Prav zaradi tako obsežnega proizvodnega programa je še posebej pomembno, da pri nas lahko uveljavljate garancije za vse proizvode te znamke in da vam nudimo popravila ter servise za najrazličnejše gospodinjske stroje– štedilnike, pečice, pralne stroje, sušilne stroje, pomivalne stroje, sesalce, kuhinjske mešalnike, hladilnike , zamrzovalne skrinje, kavne aparate…

SIEMENS

Za proizvode blagovne znamke SIEMENS velja skoraj povsem enako, kar velja za proizvode znamke BOSCH. Servisa Šetina je namreč uradni pooblaščeni servis za vse gospodinjske stroje in aparate blagovne znamke SIEMENS, zato vam poleg že omenjenega uveljavljanja garancij za vse proizvode te znamke, nudimo popravila in servise za vse najrazličnejše gospodinjske stroje.

Mednje sodijo SIEMENSOVE električne peči, štedilniki, vse bolj priljubljeni aparati za kuhanje kave, pralni, sušilni in pomivalni stroji, sesalci, kuhinjski mikserji in multipraktiki, hladilniki, skrinje, kuhinjske nape…

Ko se kaj pokvari in postane nujno, da bi vaš električni aparat pregledal pooblaščeni strokovnjak, tedaj je nedvomno najboljša odločitev, da se obrnete na Servis Šetina!

Servis Šetina, Aleš Šetina s.p.
Zbilje 24a
1215 Medvode

Kontakti:

Tel: +386(0) 1 5830 700
Gsm 1: +386(0) 41 639 220
Gsm 2: +386(0) 41 303 220
E-mail: info@servis-setina.si
Spletna stran: www.servis-setina.si

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka: od 8:00 do 17:00 ure
Sobota: od 8:00 do 12:00 ure
Nedelja: zaprto

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.