Naslovnica Trendi Sendi na dobrodelnem Milijonarju in štiri napeti filmi

Sendi na dobrodelnem Milijonarju in štiri napeti filmi

Avtor: Spletno Uredništvo
Tudi ta konec tedna bo na Planet TV na voljo precejšnja mera zabave, poleg tega se obeta nekaj zelo spodbudne dobrodelnosti in kar štirje žanrsko različni filmi, katerih rdeča nit je napeto dogajanje.
Sendi na dobrodelnem Milijonarju in štiri napeti filmi

Kevin Costner in Jessica Chastain v filmu Velika igra (foto: PR Planet TV)

Že danes (petek, 3. 3.) je ob 19.45 na sporedu romantična vojna drama ‘Izjema’ (‘The Exception’). Film sicer ni posnet po resničnih dogodkih, bil pa je sneman na zanimivih lokacijah in se ponaša z odlično igralsko zasedbo. Zgodba se dogaja na Nizozemskem med drugo svetovno vojno. »V središču zgodbe je stotnik SS Stefan Brandt (Jai Courtney), ki je vodja osebne straže zadnjega nemškega cesarja Viljema II. (Christopher Plummer).

 Ta je moral po porazu v prvi svetovni vojni abdicirati in zapustiti Nemčijo. Brandtova naloga pa je dejansko iskanje vohuna, ki sabotira nacistične vojne načrte, toda med svojo preiskavo se zaljubi v skrivnostno judovsko služkinjo Mieke (Lily James), ki dela v cesarjevem dvorcu,« razkriva napovednik. Jutri (sobota, 4. 3.) se bo večer na Planet TV kot običajno ob 20. uri začel s priljubljenim kvizom Milijonar.

Voditelj kviza Jure Godler bo tokrat gostil pevko Sandro Klemm – Sendi, oddaja pa bo imela poudarjeno dobrodelno noto, saj bo Sendi nagrado namenila društvu ‘Verjamem vate’, ki se ukvarja z vključevanjem ljudi z motnjo v telesnem in duševnem razvoju v družbo. Po kvizu bo ob 21.30 sledila biografska kriminalna drama ‘Velika igra’ (‘Molly’s Game’), ki bo po ‘Izjemi’ še druga filmska premiera tega konca tedna za slovenski TV trg.

Glavno vlogo igra Jessica Chastain, po resničnih dogodkih posneta zgodba pa govori o nekdanji vrhunski smučarki Molly Bloom, ki se je po predčasnem koncu kariere pričela zelo uspešno ukvarjati z nezakonitimi igrami pokra za bogataše. Tako je postala tarča FBI in se znašla tudi v težavah z rusko mafijo. Poleg Jessice Chastain v tem filmu z visoko IMDb oceno 7,4 igrajo še Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Jeremy Strong…

V nedeljo (5. 3.) pa se na Planet TV ob 20. uri napoveduje akcijski triler ‘V nevarnosti’ (‘Unlocked’), kjer Noomi Rapace igra zasliševalko CIA, ki jo zvabijo v nevarno past, zaradi katere Londonu grozi nevarnost biološkega napada. Tudi ta film ima odlično igralsko zasedbo z Orlandom Bloomom, Michaelom Douglasom in Johnom Malkovichem.

Filmski vikend pa se bo nato zaključil v nedeljo ob 22. uri, ko bo na sporedu še brutalna vojna drama ‘Bes’ (‘Fury’) z Bradom Pittom v glavni vlogi komandirja tanka.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.