Naslovnica Trendi Sandra Bullock in Channing Tatum iščeta Izgubljeno mesto

Sandra Bullock in Channing Tatum iščeta Izgubljeno mesto

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden, natančneje v četrtek, se v kinodvoranah po Sloveniji napoveduje premiera pustolovsko-akcijske romantične komedije ‘Izgubljeno mesto’. V džunglo se bosta skrivnostno mesto odpravila iskat Sandra Bullock in Channing Tatum, med drugimi pa se v zgodbo vplete tudi Brad Pitt…
Sandra Bullock in Channing Tatum iščeta Izgubljeno mesto

Sandra Bullock, Channing Tatum in Brad Pitt med eksplozivnim pobegom (foto: FB The Lost City)

Nov film ‘Izgubljeno mesto’ (originalno The Lost City) je produkcija, ki združuje elemente žanrov komedije, romantike, pustolovščine in akcije. Film, ki ga v Sloveniji distribuira družba Karantanija Cinemas, sta režirala brata Adam in Aaron Nee, ki sta se skupaj Orenom Uzielom in Dano Fox podpisala tudi pod besedilo scenarija, medtem ko so kot producenti navedeni Liza Chasin, Seth Gordon in pa Sandra Bullock osebno.

Glavni vlogi v Izgubljenem mestu igrata Sandra Bullock in Channing Tatum, poleg njiju pa še Daniel Radcliffe, Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nunez, Patti Harrison, Bowen Yang in pa tudi najbolj slavni igralec od vseh prisotnih v filmu – Brad Pitt. Filmska zgodba razkriva, da je Sandra Bullock tokrat briljantna in osamljena pisateljica Loretta Sage, ki v svojih priljubljenih romanih piše o eksotičnih krajih in manekenu z naslovnic Alanu, katerega igra Channing Tatum.

“Med turnejo, kjer z Alanom predstavlja svojo novo knjigo, Loretto ugrabi ekscentrični milijarder Fairfax (Daniel Radcliffe), ki upa, da ga bo lahko pripeljala do zaklada starodavnega izgubljenega mesta iz njene zadnje zgodbe. Ker Alan želi dokazati, da je lahko junak v resničnem življenju in ne le na straneh njenih knjig, se jo odpravi reševat. Podala se bosta na pustolovščino po džungli, kjer bosta morala sodelovati, če bosta hotela preživeti in najti starodavni zaklad,” pravi napovednik.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.