Naslovnica Oglaševanje S turistično agencijo BLED TOURS novim doživetjem naproti

S turistično agencijo BLED TOURS novim doživetjem naproti

Avtor: Spletno Uredništvo

Smo agencija za nepozabna doživetja…..

bled tours

Smo agencija za nepozabna doživetja….. (foto: facebook.com/TuristicnaAgencijaBledTours) 

 

Turistična agencija Bled tours že vrsto let deluje na področju turizma in je v tem času pridobila zares bogate izkušnje. Zato je naša osnovna želja, da so stranke z našimi storitvami zadovoljne in se zato k nam tudi z veseljem vračajo. Prisluhnemo vsaki želji in potrebi, tudi najzahtevnejšim tujim in domačim gostom. Naše znanje in izkušnje so prilagojene predvsem zahtevam gostov iz angleškega, nemškega, hrvaškega in ruskega področja. Nudimo samo kakovostne storitve na visokem nivoju in redno skrbimo za pridobivanje novega znanja in izkušenj, kar pripomore k temu, da našim strankam lahko ponudimo še več in da se zaradi vsega tega število naših stalnih strank nenehno povečuje.

Osredotočeni smo na naslednje storitve:
– nudimo kompletne turistične usluge, prevoze, namestitve, izlete…
– organiziramo individualne ter skupinske dopuste in potovanja
– nudimo popolno podporo za tuje partnerje
– delujemo na področju kompletnega turizma na območjih Bleda, Kranjske gore in Bohinja

Naša agencija veliko sodeluje s podjetji, ki gostijo tako domače, kot tuje poslovne partnerje, poleg tega pa strankam nudi celovite in kakovostne turistične storitve. Poskrbeli bomo za transfer vaših gostov, tudi do letališč in jim organizirali prevoze z urejenimi osebnimi vozili, kombiji ali avtobusi. V spremstvu naših profesionalnih in izkušenih vodičev organiziramo izletne aktivnosti po vsej Sloveniji. Skrbimo tudi za organizacijo poslovnih in družabnih srečanj oziroma kongresov. Odlični smo pri izbiri najbolj primernih lokacij za poslovna srečanja, sestanke, poslovna kosila in večerje. Smo prava izbira tudi za vaše najpomembnejše in nepozabne trenutke, kot so poroke, rojstni dnevi,  obletnice in druga praznovanja.

Ena od najbolj priljubljenih točk naše ponudbe so zanimivi izleti s pravim doživetjem. Odločite se lahko za obisk Bleda in drugih krajev, ki se nahajajo znotraj ali izven slovenskih meja. Pomagamo vam pri pripravi programov, ki so vedno prilagojeni individualnim željam, poleg ogledov naravnih in kulturnih znamenitosti pa vključujejo še različne aktivnosti, značilnosti oziroma zanimivosti izbranega območja. V adventnem času organiziramo tudi ogled zimskih pravljic v različnih evropskih mestih, kjer ne manjka božičnih stojnic in pisanih lučk.

bledtours 1

Izleti s pravim doživetjem so naša “specialiteta”….. (foto: facebook.com/TuristicnaAgencijaBledTours)

 

Poskrbimo za ustrezno namestitev v vseh hotelih, penzionih, apartmajih in zasebnih sobah. Specializirani smo predvsem za območje Bleda, Bohinja in Kranjske Gore, z veseljem pa bomo poiskali najboljšo namestitev tudi po ostalih krajih Slovenije.

Na nas se lahko obrnete tudi z željo po potovanju po eksotičnih in bolj oddaljenih deželah, saj sodelujemo z uveljavljenimi tujimi turističnimi agencijami, ki vas ne bodo razočarale. Samo sporočite svoje želje in hitro vam bomo odgovorili z najboljšo ponudbo potovanja in počitnic na območju Slovenije in tujine.

Nudimo pestro ponudbo transferjev, privatne ali skupinske prevoze, 24 ur na dan in vse dni v tedni. Naša vozila so sodobna in klimatizirana. Peljemo vas do letališč, železniških in avtobusnih postaj, apartmajev, hotelov ali na ogled Bleda in okoliških znamenitosti.

V ponudbi ekskurzij in potovanj vam pomagamo pri organizaciji tako v primeru manjših in večjih skupin, kot tudi za posameznike. Poskrbimo za prevoz, vodiča in oglede vseh znamenitosti. Vi nam le zaupate in se prepustite novemu doživetju. V ponudbi imamo individualne izlete, skupinske izlete, vodene oglede in avtobusne izlete.

bledtours 2

Popeljali vas bomo tudi v eksotično oddaljene kraje….. (foto: facebook.com/TuristicnaAgencijaBledTours)

 

Naš 24/7 taxi servis nudi udobne in kakovostne prevoze iz vseh večjih letališč po Sloveniji in sosednjih državah. Nudimo konkurenčne cene in kakovostne storitve, zato se za naš odloča vedno več strank. Veljamo za enega najboljših ponudnikov transferjev na letališča. Posebna tehnologija sledenja letov nam omogoča spremljanje letov, zato smo ob pravem času vedno na dogovorjenem mestu.

Organiziramo kongrese in konference na Bledu in okolici in imamo s tem veliko izkušenj. V ponudbi imamo organizacijo celotnega dogodka, nudimo pa tudi celovito rešitev z namestitvami, transferji in izleti. Na seznamu naših referenc je veliko zadovoljnih strank.

Kot dodatna ponudba so tudi VIP prevozi na območju Slovenije in tujine. Po ugodnih cenah vam nudimo prevoze iz konferenc, srečanj, zabav, porok ter transferje do letališč. Naši vozniki so strokovni, izkušeni in vedno poskrbijo za varnost vseh potnikov.  Zapeljite se z nami in se tudi sami prepričajte o kakovosti naših storitev.

Turistična agencija BLED TOURS z veseljem in strokovnostjo skrbi za vsa vaša posebna doživetja!

 

Turistična agencija Bled Tours
Jelovška cesta 25
4260 Bled

Kontakti:
Tel: +386(0) 4 574 35 20
E-mail: info@bledtours.si
Spletna stran: www.bledtours.si
Koordinate: 46.360228, 14.114711

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.