Naslovnica Gospodarstvo Rok za prijave na prestižni IKT sejem Gitex Global se izteka

Rok za prijave na prestižni IKT sejem Gitex Global se izteka

Avtor: Spletno Uredništvo
Javna agencija za promocijo gospodarstva SPIRIT Slovenija letos ponovno organizira skupno slovensko predstavitev na sejmu Gitex Global. Sejem, ki bo oktobra potekal v Dubaju, velja za najpomembnejši globalni dogodek v informacijsko-komunikacijskem sektorju (IKT), rok za prijave zainteresiranih slovenskih podjetij pa se izteka že ta teden.
Rok za prijave na prestižni IKT sejem Gitex Global se izteka

Prizor z lanske skupne slovenske udeležbe na sejmu Gitex Global (foto: Spirit Slovenija)

Sejem Gitex Global je namenjen ponudnikom naprednih digitalnih rešitev in tehnoloških inovacij na informacijsko-komunikacijskem področju (IKT) z vsega sveta. Po podatkih Javne agencije SPIRIT Slovenija je lanska izvedba sejma privabila več kot 6.000 razstavljavcev ter več kot 180.000 obiskovalcev iz 180 držav, letos pa naj bi bile te številke še precej večje.

»Na slovenskem razstavnem prostoru je svoje izdelke, storitve in rešitve predstavljalo 12 slovenskih podjetij, ki ponujajo vrhunske izdelke in storitve na različnih področjih: umetna inteligenca, podatkovna znanost, podpora oddaljenemu namizju, rešitve v oblaku, kibernetska varnost, gostinstvo, e-mobilnost, telekomunikacije, fintech, pametna energija, pametna industrija, IoT, robotika in drugo,« so o zadnjem sejmu povedali s Spirit Slovenija.

Dodali so, da so bila slovenskega podjetja so s poslovnimi rezultati udeležbe na lanski sejemski prireditvi v Združenih arabskih Emiratih zelo zadovoljna, saj so njihovi izdelki, storitve in rešitve na sodobno zasnovanem razstavnem prostoru privabili številne poslovne obiskovalce. Tako bo predvidoma tudi letos, vendar pa se čas za prijave že izteka. Podjetja se lahko namreč prijavijo le še jutri, v četrtek in v petek (23. februarja), ko se izteče rok.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.