Naslovnica Trendi Riba, raca, rak – to je nov kuharski resničnostni šov Planet TV

Riba, raca, rak – to je nov kuharski resničnostni šov Planet TV

Avtor: Spletno Uredništvo
Prihodnji ponedeljek na Planet TV prihaja nova oddaja z zelo originalnim imenom ‘Riba, raca, rak’. Avtorji pravijo, da to ne bo klasičen kuharski resničnostni šov, ampak predvsem priložnost za spoznavanje znanih slovenskih obrazov v kuharskih vlogah.
Riba, raca, rak - to je nov kuharski resničnostni šov Planet TV

Logotip nove oddaje ‘Riba, raca, rak’ (foto: PR služba Planet TV)

Na Planet TV se prihodnji ponedeljek (15. maja) pričenja nova kuharska oddaja, v kateri bodo svoje kuharske sposobnosti prikazovali nekateri znani obrazi s slovenske ‘VIP’ scene. Ta nov kuharski resničnostni šov so poimenovali ‘Riba, raca, rak’, kar je nedvomno originalen naslov. V oddajah bo nastopalo po pet v kuhanju različno veščih znanih oseb, vsak dan pa bo eden od sodelujočih skuhal večerjo za ostale štiri.

»A zadeva ne bo tako preprosta, saj bo moral ‘kuhar dneva’ v omejenem času pripraviti predjed, glavno jed in sladico, kot presenečenje pa vsakega gostitelja čaka tudi komični izziv. Po obroku bodo gostje delili svoje mnenje in oceno tako o hrani kot celotni izkušnji, zmagovalna večerja pa bo tista, ki bo na koncu tedna prejela največ točk,« so pojasnili v napovedniku PR službe Planet TV.

Dodali so še, da bo gledalce oddaje med pripravo obrokov zabaval komentator Klemen Bunderla (oziroma njegov glas), za strokovni del komentarjev pa bo zadolžena kulinarična strokovnjakinja Darja Končarevič, lastnica več priljubljenih bistrojev in avtorica dveh kuharskih uspešnic. Žal pa s Planet TV še niso razkrili, ob kateri uri se bo oddaja pravzaprav začenjala in koliko minut bo posamezna oddaj trajala…

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.