Naslovnica Oglaševanje Restavracija v najlepšem obalnem mestu

Restavracija v najlepšem obalnem mestu

Avtor: Spletno Uredništvo

Našo restavracijo Riviera Adriatic boste našli na sprehajalni poti med Portorožem in Piranom….

Piran že od nekdaj velja za najlepše obalno mesto…. (foto: pixabay.com) 

 

Piran se že od nekdaj ponaša s titulo ” najlepše obalno mesto” in velja za slovensko turistično prestolnico. Nastalo je na solinah. Pridelava soli je še v današnjih časih izredno pomembna gospodarska dejavnost.

Celotno mesto ima izredno raznoliko in veliko zgodovinsko kot tudi kulturno zakladnico. Tartinijev trg in Tartinijev spomenik nedvomno sodita med najbolj znane in največkrat fotografirani kulturni znamenitosti. Ime sta dobila po svetovno znanem in priznanem violinisti in skladatelju Giuiseppeju Tartiniju, ki se je davnega leta 1692 rodil v Piranu.

Po Tartiniju pa nista znana samo trg in spomenik, vendar tudi Tartinijeva hiša, ki še dandanes velja za najstarejšo hišo v tržnem stavbnem plašču. Danes je v hiši sedež Skupnosti Italijanov. Uporablja se za različne umetniške delavnice, razstave in kulturne prireditve.

Po ogledu vseh mestnih znamenitosti, je čas da se razvajate z okusnimi mediteranskimi jedmi. Zato je naša Restavracija Riviera Adriatic pravi naslov za vas.

Stari slovenski pregovor pravi, da gre ljubezen skozi želodec. Pri nas želimo ta pregovor v veliki meri realizirati, zato vas bomo razvajali z dobro hrano in pijačo, kar bo pripomoglo k boljšemu medsebojnemu odnosu. “Piko na i”, pa bo dodala romantična okolica tik ob morju.

Okolica kar sama od sebe vabi na okusne jedi…. (foto: Enter Point Slovenija)

 

Vsi ljubitelji pristnih kulinaričnih dobrot, boste zagotovo našli nekaj za vaše želodčke. Vaše brbončice bodo naši kuharski mojstri razvajali z hladnimi in toplimi predjedmi. Okušali boste lahko različne mesne in ribje specialitete. Ples kulinaričnih okusov bodo popestrili jastog na žaru, školjke, špageti in pizze. Sladokusci bodo uživali v različnih svežih sladicah. Za tiste “taprave” ljubitelje žlahtne kapljice, nudimo bogato izbiro buteljčnih vin.

Ples kulinaričnih okusov bo popestril tudi jastog…(foto: freepik.com)

 

Vsi vljudno vabljeni in mi vas ne bomo razočarali ter bomo hkrati poskrbeli, da se boste z veseljem vračali.

 

Restavracija Riviera Adriatic Piran
Dantejeva 8
6330 Piran

Kontakti:
Tel: +386 (0) 41 673 846
E-mail: allf.piran@gmail.com
Spletna stran: www.parangal.si/riviera.htm

Delovni čas:
Od ponedeljka do nedelje: od 9:00 do 22:00 ure

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.