Naslovnica Trendi Resnični naključni morilec in odbojkarski animirani film

Resnični naključni morilec in odbojkarski animirani film

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se v slovenskih kinematografih napovedujeta dve novosti. Prva je japonski animirani film ‘Haikyuu!! The Dumpster Battle’, druga novost pa je akcijska komedija ‘Naključni morilec’, ki je bila posneta po neverjetnih, a resničnih dogodkih.
Resnični naključni morilec in odbojkarski animirani film

Plakata obeh prihajajočih filmskih novosti zadnjega tedna v mesecu maju (foto: cineplexx.si)

V četrtek bo v slovenske kinematografe vstopila akcijska komedija z naslovom ‘Naključni morilec.’ Film, ki ga je režiral Richard Linklater, razkriva neverjetno zgodbo o profesorju, ki dela pod krinko kot najeti morilec, zato aretira vse tiste, ki ga poskušajo najeti. Vse gre po načrtih, dokler se profesor ne zaplete v romanco z eno od zločink. Filmska zgodba se navezuje na resnične dogodke, kar ji daje še posebno dodatno dimenzijo.

Richard Linklater je scenarij napisal skupaj z glavnim igralcem Glenom Powellom, v filmu pa igrajo še Adria Arjona, Austin Amelio, Retta, Sanjay Rao, Molly Bernard in Evan Holtzman. Druga filmska novost tedna bo osrečila predvsem ljubitelje japonskih risanih filmov in še posebej tiste, ki so v 80. in 90. občudovali nogometno anime serijo ‘Captain Tsubasta (oz. ‘Holi in Benji’) ter odbojkarsko anime serijo ‘Attacker you’ (oz. ‘Mila in Shiro’).

Prihajajoči japonski animirani film z naslovom ‘Haikyuu!! The Dumpster Battle’ prav tako govori o odbojki. Odbojkarska ekipa srednje šole Karasuno se bo namreč v izjemno pomembnem finalu pomerila s starimi tekmeci iz ekipe Nekoma in sicer gre za obračun, ki ne bo imel revanše. Originalni naslov filma se glasi ‘Gekijôban Haikyû!! Gomi Suteba no Kessen’, režiser pa je bil Susumu Mitsunaka.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.