Naslovnica Oglaševanje Reklame Solo – za boljšo vidnost vašega podjetja

Reklame Solo – za boljšo vidnost vašega podjetja

Avtor: Spletno Uredništvo

Oglasne table za vse panoge….

Reklame Solo za boljšo vidnost vašega podjetja

Za dobro vidnost vašega podjetja….(foto: reklame-solo.si) 

 

Začetki podjetja Solo tiskarna in papirna galanterija d.o.o. Sevnica segajo dobrega četrt stoletja nazaj v preteklost, ko smo startali z offset tiskom in z izdelovanjem embalaže za zdravila. Vse od prvih korakov podjetja se zaradi razvoja sodobnih tehnologij v naši branži nenehno spreminja tudi povpraševanje klientov po učinkovitih trendovskih izdelkih za reklamiranje in promocije.

Zato se v našem podjetju dnevno prilagajamo novim tehnologijam na eni in razvoju trga na drugi strani. Osnovni cilj podjetja Reklame Solo je vsem našim kupcem zagotoviti vrhunsko kakovost in imeniten izdelek v zelo kratkem času.

V naši izjemno bogati prodajni ponudbi so tekstilni okvirji, reklamna stojala, totemi – ovoji za senzomate, dodatki in izložbe za silhuete, avtografika, roll up stojala in transparenti, PVC nalepke, svetlobne table, stenske grafike, reklamne table, UV tisk in CNC rezkanje.

Ker se ponašamo z dolgoletnimi izkušnjami, jih želimo ponuditi našim strankam tudi v obliki nasvetov, ki bodo vsakomur olajšali končno odločitev.

Tekstilni okvir ali Soft frame

Tekstilni okvirji so pogosto najbolj iskan reklamni artikel, saj so hkrati originalni, priročni, sodobni in privlačni. Gre za svetlobne panoje najrazličnejših dimenzij, ki jih estetsko povzdigne tekstil z natisnjenim izbranim motivom poljubne velikosti. Prav tekstil je tisti, ki vzbuja občutek prefinjenosti, dragocenosti in luskuza.

Zaradi hkratne uporabe najsodobnejše LED tehnologije v ozadju in kakovostnih tiskovin na tekstilu, s poudarjeno živahnimi barvami in s primernimi kontrasti, je končni videz artikla na nivoju vrhunskih fotografij v visoki ločljivosti.

V naši prodajni ponudbi so tekstilni okvirji različnih velikosti in oblik, ki jih delimo na tri osnovne kategorije in sicer na enostranske, dvostranske in že kar spektakularne dinamične LED okvirje.

Prednosti naših izdelkov so tudi minimalnimi stroški vzdrževanja, izjemno majhne porabe električne energije ter odpornost na zunanje vplive, kar skupaj doprinese k zelo dolgi življenjski dobi artiklov. Podobno velja za naše klasične SVETLOBNE TABLE.

Totemi ali Označevalni stebri ter Ovoji za senzomate

Osnovna funkcija totemov, kot tudi pravimo označevalnim stebrom, je ta, da usmerjajo splošno pozornost točno tam, kamor je potrebno. Zato so obenem odličen način za uspešno promocijo določenega izdelka ali podjetja. Prav tako so praktični za premikanje, njihova uporaba in vzdrževanje pa sta povsem enostavna. Izjemno primerni so za začasne postavitve, kot v primerih razprodaj in ostalih trgovskih akcij, posebnih dogodkov, sejmov, kulturnih in športnih prireditev,…

Pri ovojih za senzomate veljajo vse promocijsko naravnane prednosti totemov, poleg tega pa je njihova primarna funkcija zakritje senzomatov v trgovinah oziroma večjih trgovskih centrih. Seveda označevalne stebre in ovoje za senzomate izdelujemo popolnoma po zahtevah in željah naših strank, med naše reference pa so se na primer že vpisale prepoznavne linije blagovnih znamk, kot so Alpsko mleko, sladoledi Planica, Mu, Ego, Galbani…

Reklame Solo za boljšo vidnost vašega podjetja 1

Toteme ali označevalne stebre boste pogosto našli v trgovinah…(foto: reklame-solo.si)

 

Reklamna stojala

Reklamna stojala prav tako izdelujemo po meri, pri tem pa uporabljamo najbolj moderne tehnologije s 3D programskimi orodji. Naše stranke si lahko ogledajo prototip, po vaših željah pa bomo izoblikovali originalne, sodobne in atraktivne in izdelke. Pa tudi trajne, saj so naša stojala iz umetnih mas odporna na vremenske vplive in primerna tudi za zunanjo uporabo.  prav tako izdelujemo po meri, pri tem pa uporabljamo najbolj moderne tehnologije s 3D programskimi orodji. Naše stranke si lahko ogledajo prototip, po vaših željah pa bomo izoblikovali originalne, sodobne in atraktivne in izdelke. Pa tudi trajne, saj so naša stojala iz umetnih mas odporna na vremenske vplive in primerna tudi za zunanjo uporabo.
Naše reference na tem področju ne obsegajo le trgovin, ampak tudi banke, agencije in prodajne pulte.

Reklamne table

Izdelujemo vse najrazličnejše reklamne table, od navadnih pa takih s svetlobnimi napisi, svetlobni totemi, s 3D svetlobnimi črkami, svetlobnimi kasetami, s svetlobnimi clip okvirji in s svetlobni piktogrami. Z našimi svetlobnimi učinki boste izstopali vsak dan, podnevi in ponoči, 365 dni na leto.

Reklame Solo za boljšo vidnost vašega podjetja 2

Z našimi reklamnimi tablami boste vidni že na daleč…(foto: reklame-solo.si)

 

Avtografika, Roll up stojala in transparenti, PVC nalepke in Stenske grafike

Vsa naša ponudba v teh področjih je med seboj zelo podobna. Uporabljamo digitalni tisk, nalepke vseh oblik, velikosti in ločljivosti za reklamne table ter ostale kovinske, PVC ali steklene površine, pa tudi strokovno opravljen izrez in filigransko lepljenje , kar je še posebej pomembno pri vozilih.

Reklame Solo – vidi se, da se vidi!

 

SOLO d.o.o. Sevnica
Log 59
8294 Boštanj

Kontakti:
Tel: +386(0) 7 814 90 46
Fax: +386(0) 7 814 97 66
Gsm:  +386(0) 41 644 201
E-mail: info@reklame-solo.si
Spletna stran: www.reklame-solo.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.