Naslovnica Trendi Redakcija 24ur.com je spet pometla z vso konkurenco na Balkanu

Redakcija 24ur.com je spet pometla z vso konkurenco na Balkanu

Avtor: Spletno Uredništvo

Z medijske družbe PRO Plus so oznanili, da je njihovo spletno mesto ’24ur.com’ še tretjič zapored zmagalo na neodvisnem natečaju za najboljši medijski spletni portal v balkanski regiji. Tekmovanje je potekalo pod okriljem hrvaškega portala Media Daily.

 

Redakcija portala’24ur’ je že tretjič zapred pometla z vso konkurenco na Balkanu (foto: Miro Majcen/PRO Plus)

 

Z medijske družbe PRO Plus so sporočili, da je njihovo spletno mesto ’24ur’ še tretjič zapored zmagalo na neodvisnem natečaju za najboljši medijski spletni portal v balkanski regiji. Tekmovanje je tudi tokrat potekalo pod okriljem hrvaškega portala Media Daily. Med finaliste se je letos uvrstilo kar 30 portalov iz balkanske regije, spletno mesto 24ur.com pa je zmagalo tako po številu glasov ljudstva kot tudi po ocenah strokovne žirije.

Letos je na tem tekmovanju glasovalo kar 23.300 ljudi, kar je petkrat več kot lani. Portal 24ur.com pa je prejel 35,22 odstotka glasov in tudi največje možno število točk sedemčlanske žirije -36. Teh 36 točk je pomenilo 60 % končne ocene, glasovi obiskovalcev portalov pa so prinesli še preostalih 24 točk oziroma 40 % končne ocene. Zmago so na PRO Plusu pripisali vloženemu trudu, predanosti in delovnim naporom njihove številčne ekipe.

»V ekipi redakcije 24ur.com smo nad osvojitvijo trikratne zmage najboljšega portala v regiji počaščeni. Izjemno sem ponosen na predano ekipo, ki prav v vsako posamezno zgodbo vloži veliko truda in vztrajnosti. Ko je to že tolikokrat prepoznano tudi zunaj meja Slovenije, pomeni še dodatno zagotovilo, da delamo dobro,« je povedal odgovorni urednik spletne strani 24ur.com Jure Tepina, ki je omenil tudi letošnje izredne korona-razmere.

S PRO Plusa so, upoštevajoč vire podatkov MOSS, SOZ in Ipsos, postregli še z nekaj zanimivimi številkami. 24ur.com tako ostaja najbolj obiskana spletna stran na osebnih računalnikih, pametnih telefonih in tabličnih računalnikih in je hkrati prva izbira mobilnih uporabnikov. V zadnjem letu je 24ur.com na mesec povprečno obiskalo več kot 900.000 uporabnikov spleta, s čemer se je spletna stran približala okroglemu deležu 70% dosega med vsemi slovenskimi spletnimi stranmi.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.