Naslovnica Trendi Različni stili za nepozaben glasbeni zaključek meseca

Različni stili za nepozaben glasbeni zaključek meseca

Avtor: Spletno Uredništvo
V Gala Halo se bodo ta konec tedna spet odpravili predvsem ljubitelji plesnih korakov in mešalnih miz, medtem ko bodo ljubitelji koncertov počivali. Jutri bo na vrsti dogodek z umetniškim naslovom ‘Pod pritiskom: Jungle vol.10’, pojutrišnjem pa bo domači DJ Torlusson pripravil klasično ‘Dance the night away’ soboto z novim repertoarjem svetovnih ‘alter’ hitov.
Različni stili za nepozaben glasbeni zaključek meseca

Plakat za sobotni večer z Billyem Idolom v mladih letih (foto: FB Gala Hala)

Jutri, v petek, 29. marca se bo v Gala Hali ob 22. uri pričel dogodek, ki so ga organizatorji iz Društva Kapa poimenovali ‘Pod pritiskom: Jungle vol. 10’. Na njemu bodo za predvajanje glasbe zadolženi DJ-ji Borka, Bakto, GPN GPN, Nice Trick, Fujita Pinnacle in VJ KNNZ. »Za zadnji petek v marcu smo za mešalko tako povabili veterana Borko in Bakta, pa tudi mladež iz kolektiva Nimaš izbire – GPN GPN, Nice Trick in Fujita Pinnacle.

 Slednja DJ trojica bo nametavala komade v b2b2b maniri in ob bok klasičnim jungle pokalicam postavila še nekaj novejše produkcije, vse skupaj pa bo z ustreznimi vizualijami popestrila kolegica iz taiste bojne linije, VJ KNNZ. Jungle is vsekakor massive! See you on the dancefloor,« so pojasnili organizatorji in dodali, da bo večer zaznamovala predvsem jungle žanr, a z občasnimi sledmi UK hardcore, UK Garage, Footwork, Juke in D’n’B glasbe.

Za zadnjo marčevsko soboto pa se vrača domači DJ Torlusson, ki bo ponovno pripravil klasičen ‘Dance the night away’ večer, vendar z novim repertoarjem svetovnih ‘alter’ hitov iz vseh desetletij. Tokrat se sicer napoveduje malce večja doza Billyja Idola, na meniju pa so še David Bowie, Primus, Prince, Lenny Kravitz, Portishead, Blur, Daft Punk, Beck, Offspring, Butthole Surfers, Talking Heads, The Prodigy, Nirvana, Oasis…

Če vsa ta globalna glasbena smetana slučajno komu ne bi zadostovala, pa bodo na programu tudi hiti skupin Smashing Pumpkins, Beck, Garbage, Beastie Boys, Outkast, R.E.M., Pixies, Hole, Snap, The Doors, Depeche Mode, The Cure, The Police, A-Ha, INXS, Denis & Denis, Red Hot Chilli Peppers, Ekaterina Velika in celo Madonna se bo baje prikazala…

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.