Naslovnica Oglaševanje Računovodski servis Enka in Trgovina CIKCAK

Računovodski servis Enka in Trgovina CIKCAK

Avtor: Spletno Uredništvo

Smo podjetje, kjer vam nudimo vse od računovodstva pa do dobro založene trgovine Cikcak….

Dobro založena trgovina za sodobnega potrošnika….. (foto: osebni arhiv)

 

Trgovina Cikcak vas bo navdušila z bogato ponudbo pisarniškega materiala ter ostalimi kvalitetnimi izdelki.

20. Septembra je minilo natančno 20 let odkar sem “se podala” na samostojno poslovno pot. Sprva je bila moja primarna dejavnost računovodske-knjigovodske storitve. V ta namen sem odprla Računovodski servis Enka..Že latinski pregovor pravi: ” Omnium rerum principia parva sunt.” V slovenskem jeziku to pomeni: “Vsak začetek je težak.” In tako je bilo tudi na moji samostojni poslovni poti. Vendar z trudom in prijaznostjo, konkurenčnostjo cen, sem napredovala in se širila ter razvijala svojo dejavnost.

Tako vam danes 3 zaposlene v računovodskem servisu nudijo vse profesionalne računovodske-knjigovodske storitve, ki so primerne predvsem za samostojne podjetnike, društva in d.o.o.-je po enostavnem ali dvostavnem knjigovodstvu. Obračunavamo plače in prispevke za socialno varnost zasebnikov, izdelujemo REK2, vodimo register osnovnih sredstev, obračunavamo amortizacijo, knjižimo v glavno knjigo, vodimo salda konte dobaviteljev in kupcev, obračunavamo ddv – knjiga prejetih in izdanih računov, ter druga dela povezana s tem področjem za svoje stranke.

Prodajne police so polno zasedene z različnimi izdelki….. (foto: osebni arhiv)

 

Ker pa mi “poslovna žilica ni dala miru”, sem v mesecu Januarju leta 2017 z velikim veseljem in delovno zagnanostjo prevzela vodenje trgovine Cikcak. Dandanes imamo ljudje zaradi hitrega tempa življenja, vse manj časa da bi hodili po “različnih trgovinah”. Posledično sem se tudi sama odločila, da v trgovini Cikcak na enem mestu nudim kvalitetne izdelke in storitve, ki jih sodobni potrošnik vsakodnevno potrebuje. Naše prodajne police so polno zasedene z različnimi izdelki med katerimi boste med drugim našli tudi: pisarniški material, šolske potrebščine, darilni program, igrače za velike in nekoliko manjše otroke, ženske torbe, rute, pestro izbiro voščilnic, različno kozmetiko in zdravilne kreme (ognjič, aloa, vražji krempelj,…) , stenske nalepke, bižuterijo lokalnih in drugih izdelovalcev. Ponujamo pa tudi črnobelo in barvno fotokopiranje.

Tudi v prihodnje želim še naprej nuditi kvalitetno ponudbo izdelkov, s katero v naši trgovini zadovoljimo naše kupce da nas še naprej obiskujejo in se vračajo.

Trgovina Cikcak je trgovina v kateri se trudimo za vas…… (foto: osebni arhiv)

 

Trgovina Cikcak je trgovina v kateri se trudimo za vas. Vljudno vabljeni.

 

Trgovina Cikcak
Log 9
1430 Hrastnik

Kontakti:
Tel: +386(0) 41 369 769
Koordinate: 46.145690, 15.083840

Poletni delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 7:00 do 13:00 ure ter od 16:00 do 19:00 ure
Sobota: od 6:00 do 12:00 ure
Nedelja: zaprto

Zimski delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 7:00 do 13:00 ure ter od 15:00 do 18:00 ure
Sobota: od 6:00 do 12:00 ure
Nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.