Naslovnica Trendi Prvi resničnostni šov Exatlon Slovenija se končuje v petek

Prvi resničnostni šov Exatlon Slovenija se končuje v petek

Avtor: Spletno Uredništvo
Resničnostni šov Planet TV-ja, ki nosi naslov Exatlon Slovenija, se hitro bliža k zaključku. Za mamljivo nagrado 50.000 evrov se bodo do konca borili le še tisti najboljši, veliki finale prve izvedbe šova pa bo na sporedu v petek ob 19.45. Prihodnji teden se na program vrača Piramida sreče.
Od zadnjih štirih udeleženk se bo ena poslovila že drevi (foto: PR Planet TV)

Izklesane postave udeleženk in udeležencev resničnostnega šova ‘Exatlon Slovenija’ se bodo ta konec tedna poslovile, prva slovenska izvedba tega športnega resničnostnega šova se namreč hitro bliža h koncu. V igri za mamljivih 50.000 evrov so ostali le 4 najboljše in 3 najboljši. V ženski konkurenci so to Lara Deu, Marjanca Polutnik, Vanja Štembergar in Eva Peternelj, v moški pa Andrei Lenart, Franko Bajc in Samo Petje, potem ko je nazadnje izpadel Alen Lamper.

»Že v nocojšnji oddaji, ki bo na Planetu ob 19.45, bo iz tekmovanja za 50.000 evrov izpadla še ena tekmovalka in dobili bomo najboljšo šesterico, v četrtek pa bo znano, kdo se bo v petkovih finalnih dvobojih potegoval za končno zmago. Zmagovalca bosta na koncu dva, najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta prejela vsak po 50.000 evrov,« o aktualnem dogajanju ob izteku šova poročajo s Planet TV.

Poleg tega so spomnili, da so vse epizode Exatlona Slovenija na voljo v njihovi spletni platformi za ogled vsebin ‘Planeteki’. Prav tako so spomnili, da se naslednji teden na Planet TV z novim nizom vrača nagradni šov ‘Piramida sreče’. Tudi tokrat bo oddajo vodil izkušeni voditelj Jonas Žnidaršič, televizijski kviz pa na sporedu v dosedanjem terminu Exatlona – od ponedeljka do četrtka ob 19.45.

 

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.