Naslovnica Trendi Prvega julija na TV SLO starta druga sezona serije Vrnitev iz raja

Prvega julija na TV SLO starta druga sezona serije Vrnitev iz raja

Avtor: Spletno Uredništvo
S TV Slovenija prihaja novica, da se 1. julija pričenja nova sezona priljubljene angleške kriminalne serije ‘Vrnitev iz raja’. Druga sezona bo enako kot prva štela 6 epizod in bo še bolj zanimiva.
Prvega julija na TV SLO starta druga sezona serije Vrnitev iz raja

Glavni liki druge serije, z izjemo nesojene tašče Anne (foto: Služba za komuniciranje RTV Slovenija)

Služba za komuniciranje RTV Slovenija je sporočila, da se v ponedeljek, 1. julija ob 20. uri na televizijske ekrane vrača serija ‘ Vrnitev iz raja’ in z njo priljubljeni inšpektor Goodman. Genialni, a zelo raztreseni detektiv bo tudi v drugi sezoni serije v reševal nenavadne primere tatvin, izginotij, vlomov, požarov in podobnih nezakonitih dejanj na angleškem podeželju, oziroma v namišljenem obmorskem mestecu Shipton Abbott. Pa tudi kakšen umor se bo zgodil.

Inšpektorja Humphrya Goodmana so sicer lahko gledalci spoznali že pred leti, ko je zaigral v 3., 4., 5. in v 6. sezoni serije ‘Umori v raju’. Potem se je z zaročenko Martho s Karibov vrnil v deževno Anglijo in lani spomladi je luč sveta ugledala prva sezona serije ‘Vrnitev iz raja’. V letošnji drugi sezoni se bo inšpektorju in zaročenki, ki bi se rada končno poročila ter posvojila otroka, delala družbo tudi Marthina mati Anna.

Anna bo kot prava tašča poskrbela za nepričakovane zaplete, čeprav se bo tudi sama znašla v vlogi žrtve prevare. Poleg tega pa mestecu resno grozi tudi zaprtje lokalne policijske postaje, kar se dokončno razplete šele v zadnji, šesti epizodi te sezone. Kako pa sploh to vemo, če so s Službe za komuniciranje RTV Slovenija napovedali, da bodo novih 6 nadaljevanj serije predvajali premierno za slovensko TV tržišče?

Ker to v resnici ne drži. Pri tistih telekomunikacijskih operaterjih, ki imajo v svojih TV paketih v ponudbi tudi program BBC First, so si namreč slovenski gledalci lahko vseh 6 delov serije ogledali že v aprilu in v maju. Tudi na BBC First pa po datumih teh predvajanj sodeč ni šlo za premiero, ampak za prvo ponovitev, oziroma za drugo predvajanje.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.