Naslovnica Trendi Prve dni marca se vračajo najlepši slovenski Ambienti

Prve dni marca se vračajo najlepši slovenski Ambienti

Avtor: Spletno Uredništvo
Prve dni marca se na prvi program TV Slovenija vrača oddaja ‘Ambienti’. Tudi 15. sezono te oddaje bo vodil Boštjan Romih, ki bo gledalcem vsako soboto predstavljal najzanimivejše slovenske domove, vrtove in ostale ambiente, pa tudi postopke gradenj in prenov. Po novem bo oddaja daljša, prav tako bo na sporedu v novem terminu ob 18.20.
Prve dni marca se vračajo najlepši slovenski Ambienti

Kdo ne bi živel v takšnem prikupnem ambientu? (foto: arhiv oddaje Ambienti/RTV SLO)

Televizija Slovenija je za soboto, 4. marca najavila pričetek nove sezone oddaje ‘Ambienti’. Prihajajočo serijo dvanajstih novih oddaj bo zaznamoval predvsem daljši format, sicer pa se z vsebinskega zornega kota ne bo veliko spremenilo. Še naprej bodo gledalcem vsako soboto predstavljali najzanimivejše slovenske domove, zgodovinske objekte, vrtove in ostale ambiente, pa tudi številne različne postopke gradenj in prenov.

»Tudi v 15. sezoni oddaje Ambienti bo vsak gledalec našel nekaj zase, saj bo vsebovala tako spektakularne prenove, nagrajene interierje in strokovno urejene vrtove kot tudi miniaturna stanovanja in hišice, ljubiteljske vrtove in skrbno prenovljene stoletne družinske domove. Predvsem pa bo celotno oddajo prežemala zaveza lastnikov in arhitektov k ohranjanju slovenskega grajenega fonda ter k ustvarjanju večplastnih in pripovednih prostorov,« obljubljajo na TV SLO.

Tudi to sezono ‘Ambientov’ bo vodil dosedanji voditelj Boštjan Romih, v oddajah pa bodo gostili arhitekte, različne umetnike, estetiste za vrtove, amaterske navdušence in lastnike objektov. Poleg tega, da bo oddaja odslej daljša, pa bo na prvem programu TV Slovenija na vrsti v novem terminu in sicer ob 18.20.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.